Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Den nye Harry Potter film

Weee, weeee, weeee! Jeg har lige været inde og se den nye Harry Potter-film (altså 6'eren) og den er mega god! Selvom jeg må indrømme at den flere stæder laver en lige lovlig selvstændig historie, istedet for at følge bogen. Ændringer som sagtens kunne have været undværet! For at nævne et eksempler (uden at spoile, idet i kun vil forstå hvis i har set filmen) det med ilden! Irriterende... og ikke nødvendig! Jeg mener i hvert fald ikke det er med i bogen, men er en smugle i tvivl da det egentlig er ret længe siden jeg har læst den... hmm... det må der gøres noget ved En anden ting der gik op for mig da jeg sad i biografen og filmen skulle til at begynde var: "Hey, jeg har da egentlig slet ikke set 5'eren endnu Chokerende! Jeg har set 4'eren 2 gange, og troede derfor jeg havde set 5'eren, men så gik det op for mig, at det kunne jeg ikke have gjort... så jeg er klart nød til at se 5'eren! Men tilbage til den nye film: Den er mega god, så hvis du ikke allerede har set den... så tag og gøre det (^o^)b
Udgivet torsdag d. 30. Juli 2009
1859 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie