Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Den svageste

Og hun stirrede på han i foragt, mens hun hånligt udslyngede: "Ikke at vælge er OGSÅ et valg!" Hun smilede tilfreds og skadefro, da hun fornemmede, hvordan han krøb sammen for hendes nådesløse ord. Det havde han fortjent, som den feje kryster han var. Uanset hvad man måtte vælge, mente hun, uanset hvilke konsekvenser det måtte have, så var der intet fejere, end ikke at vælge, hvis dette valg kun skyldes frygten for at stå til ansvar. HUN ville i hvert fald stå til ansvar. Hun stod altid inde for sine handlinger - og kunne også sagtens se i øjnene, om hun en dag skulle fejle.
Hun kastede et sidste blik på hans skikkelse med det nedslåede blik, og de ludende skuldre, før hun stolt knejsede med nakken, idet hun drejede om på hælen. Med stolte fejende skridt, forlod hun rummet og vandrede elegant ned at den lange paladsgang. Og hvert eneste fodtrin mod det hårde kolde marmorgulv gav ekko som en sejrstrommes taktfaste slag i hendes indre. Nej, hun skulle i hvert fald aldrig være... den svageste!

En lille episode jeg skrev for et stykke tid siden, og som jeg pludselig fik lyst til at dele med omverdnen. Den er skrevet over det essensielle i Existenzialismus: At tage herredømme over sit eget liv, at vælge og siden stå til ansvar for sine handlinger - "Det ikke at vælge er også et valg"
Udgivet tirsdag d. 19. Maj 2009
6 kommentarer og 1810 visninger

Kommentarer

LGravatar Lolomus 19 Maj 2009 18:00

Du skrev at din gæstebog ikk virker, så jeg tænkte jeg kunne spørger her ^^
Vil du linke? :3

~Lolomus

IGravatar Ilhja 19 Maj 2009 19:10

Det lyder godt.

Ja elsker det også. Er ikke rigtig lavet noget udover en enkel ting men har planer om at starte op med at lave det. Lige nu har jeg dog ikke rigtig overskud til så meget andet end familie og arbejde mens jeg kæmper for at hitte rede i mit liv.

Men jeg arbejder på at lave et andet qlinks som folk kan bruge og så kan du få det til den tid.

BGravatar Butterfly 19 Maj 2009 21:23

Interessant indlæg

IGravatar Ilhja 19 Maj 2009 21:32

Den milde stav? Du tabte mig lige
Jeg er over 10.000 hver dag så er ikke deprimeret men må indrømme at nogle dage er den lidt lille men så går jeg en ekstra tur eller tager en omvendt hjem^^

IGravatar Ilhja 20 Maj 2009 06:42

Jeg er med nu, det var bare hele det med stav som jeg lige ikke forstod da jeg åbenbart havde glemt hvad jeg selv skrev

TGravatar Teresa 20 Maj 2009 13:55

Hej, jeg vil gerne bedømmer din side (;
- Jeg har faktisk allerede gjordt det (:

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie