Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Der er forskel på Needs og Wants - Ønskeseddel #5

Jeg indrømmer gerne at langt størstedelen af denne liste er et want, ikke et need... selvom et par stykker (briller fx.) godt kunne gå hen og blive det. Men under alle omstændigheder har man vel lov at drømme Og til at kigge

Sea To Summit X-Bowl, her, her eller her
Tiltænkt som camping/rejse gear... specielt i forbindelse med fx. karateture... Anbefalet af TheUrbanPrepper

Høje sko, fx Jeffrey Campbell LITA
Som i, høje platform sko, som lægger noget til min højde, uden at blive ubehagelige at have på. Et bud kunne være et par Jeffrey Campbell LITA's, selvom der måske er rigeligt med hæl som svejer foden i dem... Og de er lidt pebrede prismæssigt. de er tiltænkt som koncertsko til fx Lindsey Stirling koncerten..
Og blev både hjemkøbt og anvendt med stor succes... Som i, jeg kunne se! Det var ikke Jeffry's, men fra Vagabond. De er rigtigt fede, men dog også indkøbt til peber pris

Nye puder og dyner
Det er ikke strengt nødvendigt, men de er godt nok slidte, puderne. Emil bruger en 4-stykker for at få den højde han foretrækker. Problemet med dynerne er at vi har kampsvedt siden sommer - og det står stadig på. Emil bliver herre varm, mens jeg har en ret lav hviletenperatur - så jeg kan for det meste sove fint med den dyne jeg har nu når jeg kun sover i T-tshirt som jeg plejer gøre det. Men jeg tænker at nogle tynde sommerdyner kunne være smarte, og så kan jeg spæde dem op med nattøj... Altså langt, tykt nattøj som det jeg voksede fra som barn, fordi jeg dengang fik ubehag og ondt i maven af kombinationen af den tykke dyne og det tykke nattøj. Den dyne jeg har nu blev købt med kriteriet om ikke at være for varm, men jeg kan sagtens tåle den tyndere endnu. Et tomt betræk er dog for lidt, og de tæppet jeg so far har prøvet at sove med har kradset - generelt har det bare ikke været som fornemmelsen af en dyne, og jeg skal helst havd noget at knytte sammen om, om natten for at sove godt

Opvaksemaskine
En lille tomands bordmaskine, fordi jeg nemt kan finde sjovere ting at bruge min tid end med balje, børste og beskidt service... Opvask er bare ikke min favorit huslige pligt.

Nye briller
Eller egentlig mest et nyt stel. Dette er slidt gennem 7 år nu, snart 8 og et er at lakken er slidt af mange stedet efterhånden, men stængerne er også knækket og udskiftet en gang, så jeg bliver efterhånden bekymret for om de en dag bare brækker et sted.

2-4 ekstra Unii Paletter, her
Jeg drømmer om at depotte min Coastel Scents 88 Ultra Shimmer palette og danne 3-4 små bland selv paletter jeg kan mixe og matche, så jeg bedre kan tage de farver med mig, som jeg i forskellige tilfælde bruger. Fx. til fest.

Yaby Free Style Stackable paletter, her nej her
Disse er mindre endnu end Unii paletterne, og endnu mere håndtaske venlige. Jeg tror de vil kunne holde 4 eller 9 små øjenskygge pots, så det ville jo være rigeligt til et luk. Jeg vil gerne have 3 af dem, men mit forsøg på at bestille dem hjem gennem Love Makeup fejlede, sikkert pga. dårlige transport herhjemme i DK, det er bestemt ikke første gang jeg har mistet udenlands pakker... Snarere 5... Men firmaet var dog søde at refundere min betaling, det var pænt af dem! Næste gang tror jeg dog jeg vil prøve gennem Yaby selv, det kræver dog at jeg går sammen med en veninde om at bestille nogle ting hjem fra USA, for det kan kun købes der - de sender ikke ud internationalt så vidt jeg har forstået -__-"

Ny frisure
Eller bare en klipning... Det trænger efterhånden, jeg skal bare tage mig sammen. Så kunne det da være fristende at prøve noget helt andet. Noget "kort" for eksempel. Eller hvad frisøren nu kan foreslå. Etager bliver det ikke igen, det fungerede ikke med mit hår sidst, og jeg gider ikke noget der skal føntørres og styles med x antal produktet dagligt for at sidde pænt...

Varm neutral "perfekt" øjnskygge
Ikke for pink/fersken og ikke for nude/beige/brun... Jeg savner den jeg havde fra Kiko som gik tabt da jeg mistede min makeup pung... Jeg vil gerne i Kiko engang igen

Trykfølsom tegneplade til computeren
En Wacom eller sådan noget. Så jeg kan tegne digitalt med en mere realistisk pen der mere realistisk kan efterligne håndtegne streger.. det tror jeg kunne være rigtigt fedt. Jeg "har" allerede en tegneplade, venligst udlånt af farmand, men den er ikke trykfølsom, så der er godt nok muligheden for at lave organiske streger næsten så godt som med blyant på papir, men den monotone stegtykkelse tager lidt af de organiske væk igen.

Skrivebords system - et andet
Jeg er stadig lun på en løsning af Ikea bordplade på Ikea reoler (evt. forhøjet af Ikea reol fødder). Jeg kan selvfølgelig ikke huske hvilke specifikke produkter jeg overvejede sidst - og har dem åbenbart heller ikke skrevet ned et sted jeg kan huske hvor er... Men jeg er ret sikker på at min sidste idé var en sid-ned løsning, og jeg er pt. brandt mere varm på idéen om en stående løsning, altså et høj skrivebord man skal op for at arbejde ved (efter at have prøvet det på arbejde). Desuden ville jeg stadig have mulighed for at sidde ned, da min skrivebords stol of choice er en bar-stol uden ryglæn

Bar bord hylde til køkkenet stuen
Oprindeligt var tanken et højt smalt bord til køkkenet, men pga. den ekstra fryser fungere det ikke rigtigt længere. Til gengæld kunne jeg godt tænke mig at få noget lignende i stuen - og meget gerne hængende på væggen i stedet, så jeg slipper for bordben. Det ville være et godt alternativ til klaver-stativet, som jeg hader at støvsuge om... og egentlig ikke er tosset med at have stående i stuen generelt. Den slags klap sammen stativer egner sig i min verden bedre til at tage (el)klaveret med et sted hen og spille dér. Tanken er så, at klaveret ville kunne stilles væk i tilfælde af ventede gæster, så hylden i stedet kunne bruges til buffet. Tanken om at kunne have en bar stående der, tiltaler mig dog også i øjeblikket

Overvejer stadig:


Afkrydset siden sidst:
Høje skoSkuffer til klædeskabetBatteri til Trunte PC ny computerLang lader (micro usb) til mobilPrinter m. scannerEl-piskerEkstra SD memory cardLækkert nyt par sort eller demin shortsLøbeskoHåndtaske
Udgivet torsdag d. 16. Oktober 2014
7 kommentarer og 3147 visninger

Wishes

Kommentarer

CGravatar Cathrine 16 Oktober 2014 14:25

Åhh, jeg ønsker mig virkelig meget nogle Jeffrey Campbell sko. Men når man skal give alt over 1000 kr. for dem, såå kan jeg godt vente hehe.

JHGravatar Jeanette Henriksen 16 Oktober 2014 23:56

Ja der er altid noget man kunne drømme om.. Jeg havde lidt samme tanker omkring dyner i foråret så det endte med at jeg gik ud og købte to nye fiberdyner i bilka.. fik begge fri 250 kr.. til den pris kan de skiftes ud når de er for brugt.. Min kæreste har psoriasis og det kræver pludselig at jeg er mere obs på rengøring, sengetøj osv..

GGravatar Gulde 18 Oktober 2014 11:13

Cathrine: Ja, just præcis! Det er bare så voldsomt et tal

GGravatar Gulde 19 Oktober 2014 09:13

Jeanette: Jeg plejer også være ekstra obs på muligheden for rengøring, da jeg har allergi for støv selvom det ikke er så slemt som det her været en overgang. Så det er vigtigt at dynen er nem at vaske. Og særligt i vores tilfælde med problemer med Fluff. Til den pris kan jeg dog godt se man ikke behøver være så kræsen - det undre mig stadig ofte hvor billigt nogle ting kan skaffes, fordi de er meget dyrere i mit hoved...

IGravatar Ilhja 23 Oktober 2014 21:48

Jeg har en lidt gammel tegnetablet du kan få hvis det er?

GGravatar Gulde 13 November 2014 08:26

Hmm, det er ikke så meget bare en tegnetablet, for sådan en har jeg sådan set. Mit problem er bare at den ikke er trygfølsom :/

GGravatar Gulde 13 November 2014 08:36

Det gør det svært at få det der "organiske", "levende" look tegninger har når man variere streg-tykkelsen ved at øge eller lette presset

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie