Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Der mangler noget...

Åh ha'! Her ligger jeg i sengen på sofaen, som om jeg var syg, og har rigtigt ondt af mig selv. På en måde. For i grunden er det min egen skyld. Kan i se der mangler noget på billedet? (Ikke rigtigt, for billedet er der ikke mere ) Nemlig, jeg mangler mine briller! Jeg har været så dum at glemme dem på bordet i opholdsrummet foran vores nye træningslokale (ja, det er endeligt lykkedes os at få nye lokaler hvor vores gulv-måtter kan ligge permanent! Vi brugte det første gang i onsdags d. 10). Deri ligger det der med at det er min egen fejl. Jeg kunne bare have husket dem... eller have husket mit etui, for havde jeg haft det med i tasken, som det havde været meningen, så var brillen pakket ned i tasken deri, og var aldrig endt på bordet, og så var de kommet med hjem, selvom jeg havde glemt nok så meget om at tage dem på lige efter træning. Og nu kommer så straffen. En kaldendes hovedpine (skønt øjenpine ville have været mere præcist). Dette er også den egentlige grundt til at jeg i det hele taget bruger briller, for jeg kan godt se uden, men det har denne trætheds og smertens bivirkning.

I øvrigt fik jeg jo nævnt vore nye lokaler og ventelokalet. Det bliver ret awesome. Vi er ved at have fået det indrettet hyggeligt med borde og et sofa-hjørne, og tv, dvd + film så der rigtigt er noget at hygge med. Jeg har selv nogle tegneserier støvet af vejen til brug dertil, og når vi (min mor) når så langt som til at få sorteret vores brætspil, så ryger ikke-gemmerne til det. Vi havde et lignende sorterings projekt for nyligt med vores gode børnebøger: pixie og lignende.

Nå, men nu vil jeg vende tilbage til mit selvmelidenhed og slappe lidt af i øjnene igen
Udgivet lørdag d. 13. August 2011
2015 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie