Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Der sker ikke noget

Som titlen afslører føler jeg ikke der sker så meget "spændende" i mit liv for tiden. I hvert fald ikke noget jeg føler trang til at skrive om. Jeg er rimeligt fokuseret på at få et job, og er på samme tid meget ferie lallet - jeg trænger til at få noget at lave. Og gerne andet end det at rydde op i garagen. Jeg smider på genbrug til den store guldmedalje, da hele den nederste garage skal rives ned så der kan bygges en ordentlig lastbil-garage-arbejds-værksted til min far. Dertil kommer at der skal bygges nye bure til kaninerne som lige nu bor i den garage da de jo ikke kan være der når den bliver revet ned!

Hvilket bringer mig videre til mit næste problem - min hun dværg-vædder kanin Nina virker svag og syg for tiden. Hun er meget gammel da hun kom til efter Stampe, men stadig mens Springfyr var i live. Hun har nemlig fået 2 kuld unger med denne... det var ikke meningen, men vi har 2 hanner så en af dem må hun være blevet lukket samme med - jeg mistænker lidt min søster for at gøre det. Jeg ved dog med ret stor sikkerhed at det er min som er faren eftersom Heidi's kanin "Kaninus" er brun grå, og Springfyr var kuldsort (på nær en hvid pote :3) ... og alle ungerne var sorte. Vi beholdt en fra hvert kuld, min lille Splejs, som kun overlevede fordi jeg tog mig af den, og Prop som var enebarn, men siden blev syg (lam i benene) så han blev derfor aflivet.

For lige at få det på det rene har vi lige nu 3 kaniner: Heidi's han kanin, "Kaninus", min sorte han "Splejs" og så Nina. Det påvirker mig mere end jeg havde regnet med at hun har det så dårligt nu, men jeg er nød til at indse og forberede mig på at hun kan give op når som helst nu - hun har også holdt længe.

Som i måske kan se passer det ikke at der intet sker, men jeg føler det alligevel af og til sådan. Igen, jeg går i stå hvis jeg intet har at lave. For at understreget at der rent faktisk sker noget var jeg til fest i går til min kærestes 21 års fødselsdag + Svendegilde fest. Det var mega fedt, jeg genså så mange af mine rigtigt gode venner fra fest slænget, og det var bare fedt. Jeg havde blandt andet en del dybe samtaler med Seb, fik danset lidt med Bong og drukket tequila med Mågen (som ikke er en død måge - jeg har faktisk heller ikke helt besluttet mig for om han nu også ER en måge) og Seb, spillede 30 (terningespil) med Anne og min søster, legede nye selskabslege med hele slænget og Emils fætre, fik hilst på Klump (det var fedt!), snakket med Cille, drukket lidt med Nikolass, fik bremset Mågen i at drikke sig selv under med for mange shots på én gang, og sprang ind i en diskussion mellem Seb og Evelin hvor jeg, fordi jeg ikke havde hørt samtalens udgangspunkt fik det indtryk at Seb var ved at lokke hende ind i hash - hvilket selvfølgelig/heldigvis ikke var tilfældet... men ja, jeg var lidt fuld, og så har jeg det med at drage forhastede konklusioner

Det var alt i alt en super fed fest, hvor folk havde det godt og fedt, og der ikke skete nogen druk uheld (som i folk der ikke kan finde grænsen, og ender med at svine hele gulvet til), og der var ingen der blev uvenner eller sådan noget. Og for mit vedkommende fik jeg ingen nedture, hvilket var fedt! Det sker ellers somme tider at jeg pludselig får en overvældende trang til at løbe væk og gemme mig (irriterende vane, i know, jeg forsøger også at undgå det). Jeg endte heller ikke med at sidde og halvsove hvilket også var fedt - normalt går jeg død omkring klokken 10-11 stykker, men selv vi var på vej i seng, hvor klokken vist var 6 hang jeg ikke! Til gengæld sov jeg til kl. 1 og jeg mangler stadig lidt søvn som jeg agter at få nu, da jeg skal med ud og klovbeskære i morgen. Så jeg må hellere stoppe nu
Udgivet søndag d. 19. September 2010
1822 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie