Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Det de andre misforstår - Personlig Blogchallenge #9

Eller rettere, hvad jeg ofte tror andre misforstår ved mig...

Mine ansigtsudtryk. Mit ansigt er ofte blevet citeret for fornærmelser og nedsættelser det ikkehar udtalt. Jeg har bla. haft en del konflikter med en i min familie på den konto. Jeg endte med at ubdskylde stort for hvadend jeg måtte have gjort, selvom jeg dog ikke anede hvad opfattelsen kunne være udsprunget fra... og dog. For jeg er også en af de mennesker, der har et "surt" eller "trist" ansigt når jeg slapper af. Folk plejer sige mig, at det der kræver mindst energi, er at smile. Det kræver mange flere muskler at være gnaven, siger de. "Men færre at slappe af" plejer jeg svare dem, på nippet til at blive, hvad jeg ikke før var - sur. Så mit afslappede ansigr betyder jeg er gal på dig... Så kunne min tendens til at knibe øjnene sammen (bruger briller) kunne vel også tolkes som et hovent, nedladende, afvisende, vrængende udtryk, hvordan skulle jeg vide det? For mig ligger der jo intet bevidst bag?

Skal vi dog tage endnu en (dansk) normal opfattelse, så er der fx den der siger: Sushi = rå fisk. Danske sild er rå fisk og vi (jeg selv dog ikke inkluderet...) Sushi betyder ris med riseddike, og om indholdet er fisk, skaldyr eller grønsager er altså underordnet. Det kunne lige så godt indeholde vegetarisk fyld som agurk og avokado, eller for den sags skyld kartoffel, og stadig være "bare" sushi.
Udgivet torsdag d. 05. September 2013
1385 visninger

PersonligBlogChallenge Challenge

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie