Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Det er da ærlig snak...

Ja, nu blev det altså lige på og hårdt, da jeg for jeg-ved-ikke-hvilken-gang blev ringet op af Aids-Fondet... igen... Jeg er i mellemtiden dog også blevet ringe op af Børns Vilkår, hvilke jeg på urimelig vis har føjet sig til min generelle irritation over for... ja... Fonde og gode sager for tiden. Igen, det er jo ikke fordi jeg synes det de er en skid ting. Jeg vil bare gerne have lov til selv at bestemme hvornår og til hvad jeg donere.

Så jeg afbrød den sikkert ellers flinke dames kampagne "salgstale" med en hentydning til opkaldet i weekenden, og det svar jeg kom med dengang. Det ville være at spilde tiden på mig. "Det er da ærlig snak" var hendes reaktion, for hun kunne godt fornemme det ville være spildt på mig. Dels fordi jeg havde forklaret at min situation og holdning var som den var, og dels, måske, fordi jeg lød ret irriteret.

Jeg kom desuden med en hentydning alle de andre i de sidste ugers tid... selvom jeg ganske vist havde forventet at det i weekenden ville blive det sidste. Og jeg spurgte pænt til om jeg ikke kunne komme af hvad det så end var for en telefon-opringings liste jeg var endt på. Hun kunne så kunne hakke mig af på deres egen afdelings, men det må vel også være godt nok, tænker jeg. Ting gør sig også bare besværlige for tiden synes jeg ^^" Svært at finde det positive, men jeg prøver stadig. Nu tager jeg fx. til karate
Udgivet onsdag d. 26. Februar 2014
1918 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie