Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Det er okay at danse grimt - bare det er sjovt!

Jeg plejer undskylde, når folk vil have mig til at danse, med at jeg ikke duer til det, fordi det ser så noller ud når jeg gør det. Men noget har ændret min mening, og det blev jeg mindet om, da jeg i dag surfede forbi Laura's blog (I Think By Laure), og hendes indlæg om K-Pop, hvori hun bla. havde embedded PSY's nummer "Gangnam style"... for ærligt talt, den dans er da noget så grim, right

youtube video
Som nævnt danser jeg heller ikke selv særligt pænt, og jeg har altid (mit teenage-ungliv) forsøgt at krybe uden om... Min ringe selvtilid kommer nok dels af at min stil minder om noget fra 2-klasse, I ved, dengang man stod i rundkreds på diskoteket til rød-sodavand-fester, og man klappede i takte eller gik fra side til side og spillede luft-marakas med armende. Ikke kønt, når man sidder fast og aldrig kommer længere... Det skyldes nok også, at en af mine bedste veninder, danser som WAUW-fra-en-musikvideo!, når hun altså har hele gulvet - hun fylder ret meget når hun danser

Hvordan skulle jeg kunne måle mig med det? Jeg som ikke kan nogle fede moves, og knap kan finde ud af at danse noget, der ikke gentager den samme bevægelse 10 gange i streg...

Men så var det jeg blev mindet om min nye holdning... det betyder ikke noget. Det betyder absolut intet hvordan din dans ser ud, hvis du synes det er fedt. Og jeg synes det er fedt... faktisk så elsker jeg at danse! Min krop er fuld af rytme, og den nyder, når den får lov til at bevæge sig i takt med musikken. Og så er det da lige meget hvordan det ser ud? Om det er at vippe med foden, tromme med hænderne, sveje i kroppen eller nikke med hovedet.. det er dans! Sågar min gyselige andenklasses marakas-side-til-side er dans! Dans er at bevæge sig til musik! Dans: "rytmisk bevægelse af fødder og krop, oftest i takt til musik" - ordnet.dk. Dansen går ikke op i hvordan du ser ud.. Dansen disser dig ikke, for ikke at overgå de andre.. Nej dansen er din krops glæde for musikken! Det er nydelsen af rytmen! Den skal føles godt - den skal more dig.
Med andre ord:

Det er okay at danse grimt, hvis bare man har det sjovt

Så jeg er ikke flov mere! Nu nyder jeg det bare.. Hvad enten det er min egen jubel, når jeg danser alene rundt i køkkenet sammen med opvasken, eller den lidt sværere kunst, at få dansen fra 2 kroppe til at passe sammen. Jeg øver mig stadig Men jeg er ikke flov mere

Så jeg vil hermed dedikere resten af indlægget til en danser, der er awesome, fordi hun er totalt ind i musikken.. What an inspiration ^^

youtube video

OBS: Jeg skrev dette indlæg, luftede katten, kom tilbage, og opdagede at mit windows havde besluttet at slette det, ved at crashe... tsk... så måtte jeg jo skrive det igen.. Så venner, husk at gemme ^^"
Udgivet søndag d. 23. September 2012
2875 visninger

Music Reply Video

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie