Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Det er surt at være syg!

Gaia, det er surt at være syg - i hvert fald hvis man er sådan halvsyg så man ikke har det godt, men heller ikke kan tillade sig at blive hjemme. Det er sådan jeg har det. Jeg var i skole i går, men allerede fra morgnen stod det klart for mig, at jeg ikke var helt rask. Jeg tror min far har smittet mig med sin influensa. Jeg havde for det første ondt i halsen, og så følte jeg mig syg. Desuden smagte alting i mistænkelig grad af pincilin, badr! Og da jeg nåede stationen, for at tage med toget, ja så var det aflys. "Hmm...!" tænker man så. De nævnte intet andet over radioen, end at toget var aflyst. Ja fedt, hvordan kommer man så i skole? Men der var andre folk på stationen, som havde hørt (fra nogle af deres venner åbenbart) at der vist gik nogle busser. Måske var det et tegn... måske var det et forsøg på at sige "Janni, gå hjem!", hehe, men det gjorde jeg ikke. Jeg havde jo knoklet flere dage med det matematik-projekt som skulle afleveres den dag, så ikke tale om, at jeg ville blive hjemme!!
I stedet fik Tanja sin mor til at kører os, for for det første ville vi, hvis vi havde taget busserne (og hvis de i det hele taget kom) komme alt alt alt for sent. Desuden, ville de dombe os på stationen, så vi skulle gå ud til stationerne. Så det var en lettelse for os (3 piger) at Tanja's forælde ville kører. De skulle selv på hospitalet med hendes lillebror, så de skulle igennem Holsebro alligevel. Vi kom så bare til at sidde lidt oven i hinanden, for at kunne sidde 6 mand i deres 5-personers bil - godt politiet ikke så os
Og jeg holdt da også dagen ud, da jeg kom ud på gymnasiet - i hvert fald det første musikmodul, til matematikmodulet. Og jeg FIK afleveret rapporten. Men folk kunne åbenbart se på mig, at jeg var syg, for de blev ved med at spørge, om ikke jeg skulle være blevet hjemme. Da vi kom til spisepausen, og historiemodulet derefter var aflyst, holdt jeg da heller ikke til mere. Så på grund af mine klasse-veninders pressen på, valgte jeg at gå hjem og lægge mig syg, i stedet for at vente 2 timer på at få det sidste samfundsfagsmodul, og altså skulle udholde 4 timer mere i skolen.
Da jeg kom hjem, købte min mor 2 poser af de der bolsher til halsen, og to pakker gajol-agtige ting til mig. Det gik jeg så og gnaskede på resten af dagen i går, sammen med en kop kamillete, mens jeg lagde på min seng. Ahh, afslappende.

I dag følte jeg mig da også meget bedre tilpas... i halsen. Til gengæld er min mave så gået amok i stedet *grrr!* Den rumler og tumler simpelthen rundt så højt, at jeg knap kan hører min egent tankegang. Og så har jeg tynd- øh, jah! Og har vist også fået en mild blærebetændelse (ej, jeg følere mig som en rigtig lille hypokonder, er der noget jeg ikke fejler! :weard Så det eneste sted jeg føler mig rigtigt tilpas... er på toiletet, og det kan jeg jo ligesom ikke få lov til at optage konstant.
Men jeg var i skole i dag. Det havde jeg besluttet, at det ville jeg bare!! For det har visse ulempet at blive hjemme en onsdag: ingen skole = ingen karate, og det VIL jeg bare afsted til! (så jeg må håbe det går ... :S). Men altså, jeg var i skole i dag, og som et "God News" indslag, kan jeg meddele, at jeg fik min matematikrapport - med kun én eneste fejl i, og det var en kommafejl Så det var en stolt mig, der modtog sit 12-tal o(^o^)o
Det eneste triste ved det, er bare, at jeg aldrig vil få mere end ca. 6 i gennemsnit, pga. den trælse -3'er... når gennemsnittet er lagt sammen (jeg vil gætte på, at det er op en 8 stykker) så trækkes den nemlig fra, så jeg har et gennemsnit på en 5-6 stykker... i mit bedste fag, WAAA! *snøft*
Nå, men nu må i krydse fingre for mig i aften, for om en time skulle jeg gerne kunne tæske nogle karate-gutter (det ville være så pinligt at blive mulet (få bank) af hvid-bælterne igen :G7... så tro på mig

Site news: Åh ja, så vil jeg lige fortælle, at jeg har opdateret en del på siden igen, bl.a. "Alt og Intet" afdelingen, Musik. Og så er der jo historiesiden - historierne har fået deres egen side nu Her er jeg også begyndt at lægge nogle af mine bedste digte ind... og så er Grafik og Gallari også opdateret - der er bl.a. kommet en AVATAR side ^^
Udgivet onsdag d. 16. April 2008
1955 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie