Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Det er vel jul? #Ønskeseddel no. 7

Well, det er jul og alle spørger mig pludselig efter ønsker... og nu alt for sent kommer jeg selvfølgelig i tanke om dem. Min nytårsplan var ellers at have udryddet alt der hedder ønsker på dette tidspunkt, men tja, det ville måske også være lidt for ekstremt, for der er faktisk en dims eller to jeg har et godt øje til. Ellers ønsker jeg mig mest af alt oplevelser og tid med familie og venner.. vel vidende at det er mig der selv er skyld i det med tiden. So many hobbies, så little time


Altannet til Fluffy
Han elsker at være ude på altanen, og selvom han pænt bliver deroppe, så kan han ikke helt lade være med at hoppe op på gallenderet, og jeg kan ikke helt lade være med at blive skide nervøs for at han skal falde ned igen, hehe. Det er sket en gang før - går vi i hvert fald ud fra - for døren var lukket, tearessedøren åben og Fluffy. Jeg ledte og ledte og kaldte og kaldte, og da jeg til sidst gav op, fandt HAN MIG på parkeringspladsen. Det er et gammelt ønske

Katte "dørklokke" til Fluffy, her
Min EAMV veninda Ida har en til sin misser, og det fungere rigtig fint der, så jeg tænker det måske er bedre end Fluffy's tendens til at smadre ting i mangel på bedre kommunikations mulighed

Cosmic Catnip Boubles til Fluffy, her eller i Petworld
Fordi jeg tror det vil være SÅ underholdende for ham... og mig!

Større transportkasse til Fluffy
Den han har nu er tiny-tini, slet ikke beregnet på så fin og Fluff-buff-stor en kat

Lås til køleskabet til Fluff
Ja, de findes! Og efter Fluff har lært (og fundet morskab i at genere os med) at åbne køleskabet er det lidt af et need efterhånden. Som det er nu bliver døren blokeret af en kasse eller skammel, men det gør det bøvlet at komme ind i køleskabet. I virkeligheden er det også bare mere en børnesikring end en lås vi har behov for - men, lås lyder bare bedre, ikke?

Ikea billed hylder
Ikke til Fluffy som sådan, men snarere billeder, som jeg gerne vil have hængt op og til noget af mit nips som jeg gerne vil holde Fluff-sikret Fluffy ønsker sig bare helt almindelige (men meget holdbare hylder) til at hænge helt oppe under loftet, så han kan gå der og lurer

Billed rammer
For nogle år siden fik vi lavet et par spray billeder på Ulfborg marked, men de er ikke kommet op at hænge endnu, og det genere mig meget! Tidligere har jeg dog ikke haft råd.. nu har jeg råd, men skal lige over julen før jeg tager mig sammen

Ninja Tool Card fx
Bare, hvis den skulle være blevet glemt på den forrige liste I "need" this one ^^"

Crystal Body Deodorant i rejsestørelsen, fx
En saltbaseret deodorant med en del fordele som fx: holder i lang tid, produktet ved ikke med effekten altså, skulle være sundere for huden. Jeg har siden jeg første gang hørte om dem gerne ville prøve sådan en

Medicinsk/aktivt kul, fx, eller
Til en hjemmelavet urenhedsudtrækkende ansigtgsmaske. Jeg har siden jeg så Klaire De Lys opskrift gerne ville prøve sådan en... og min prøve fra Origins sorte kul maske nåede desværre tørre ud før jeg fandt den perfekte lejlighed til at forkæle mig selv med den, øv øv. Det er dog lidt af et sats at købe en stor portion hjem til selv at lave masker, hvis jeg nu ikke kommer til at bryde mig om det alligevel. Men det håber jeg selvfølgelig at jeg gør Madicinsk/aktivt kul bliver i øvrigt brugt til at absorbere/binde skadelige stoffer i kroppen (deraf pilleformen vil jeg tro) samt til at rense for/binde urenheder i fx. vand (og sukker, og gas og meget andet).

Dessert Essence Coconut Shampoo, fx
Som Lærke så lækkert anbefalede! Jeg har også set dem hos PinkSoFoxy. De opfylder faktisk mine (ellers umulige, troede jeg) krav til indhold i en shampoo, så jeg vil helt sikkert gerne prøve den, for at se om jeg overhovedet kan mærke forskel

Dessert Essence Coconut Conditioner, fx
Den matcher Og vil forhåbentlig være lige så meget bedre for håret, som shampooen

Samurai stol som her
Jeg elsker at sidde i seiza stilling, men det har tendens til at lukke for blodet i mine ben, hvadenten det så er fordi jeg har dårligt blodomløb, hypermobilt flexible knæ eller det ganske enkelt bare er en naturlig ting. Jeg elsker at sidde helt krøllet sammen, og kan nærmest få det dårligt (uro i ryggen) af at ligge i en stor blød lænestol. Stolen her er lille, og min tanke var at den dels ville gøre stillingen lidt mere behagelig (for mine stakkels knæ og fødder) og undgå det med at benene og fødderne bagefter "sover" og kroppen bliver svimmel. Det er jo heller ikke sundt ^^"

Rawenclaw trøje her
Okay, faktisk ved jeg ikke helt om jeg ønsker mig denne - men jeg manglede lige en undskyldning for at fremvise den, fordi den er så fed Min søster viste mig den engang, og jeg ved hun ønsker sig sådan en, så jeg ender nok med at købe hende en... dog i fødselsdagsgave, da vi har købt hendes julegave :3 Jeg ligger selv liige på vippen mellem Ravenclaw og Hufflepuff, og er faktisk ikke sikker på hvilken jeg hører mest til. Jeg mener, jeg føler mig lidt som en Ravenclaw... men jeg deler også i høj grad værdier med HufflepuffAfkrydset siden sidst:
Go Toob rejseflaske

Har også selv købt
Gorillapod, selvom den magnetiske version stadig ser lidt sej ud
Microfiber håndklæde

Er ikke længere interesseret i
KeyTool Keyring Multi-tool pga. Ninja Kortet
QUSEAL™ POSELUKKER pga. Ikea Zip-lock poser
Udgivet mandag d. 15. December 2014
2333 visninger

Wishes

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie