Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Det fortsætter da også bare

Jeg tror jeg er endt i en ond cirkel af dårlige events I torsdags mistede jeg min pung - og den kan jeg se, at den får jeg aldrig tilbage igen. Det samme gælder hævekort (der var dog kun få penge på, og der kan ikke trækkes over), sygesikringsbevis (fra efter jeg flyttede adresse, så det skal jeg selv købe igen for omkring 180 kr.), Wildcard, Studiekort osv. Virkelig noget møg! Mit andet store problem er jeg dog HELDIGVIS sluppet af med, så det var en lille opper Jeg er heller ikke forkølet mere, men jeg fik en dolkende hovedpine igen igår, så jeg ved ikke om det nu også er helt væk Og oven i det, så oplevede jeg igår, at Tiger pludselig var væk. Han var bare pist forsvundet Så vi løb udenfor for at lede efter ham alle vegne i 2 hele timer! Men vi fandt ham ikke Vi spurgte ellers alle de folk vi kunne finde, men nej, ingen stæder var han at finde Og dog... for hvis vi spoler hele vejen tilbage til da han blev væk, så troede vi, at han var løbet ud i opgangen til fordøren (bor i lejligheden lige nu). Og min mor foreslog mig at kigge efter ham dér, nede ved hoveddøren. Men jeg svarede hende "Hvis han skulle være nogenstæder herude, så ville det være omme bag skabet". Der er nemlig et stort skab foran nabolejeren som er hult omme bagved. Og ganske rigtigt, der lå den lille lortekat Hehe, ej, jeg var jubelglad for at finde ham igen - jeg havde faktisk givet helt op.

Nå, men i dag har jeg så fået tilføjet endnu et problem. Mit internet i lejligheden er totalt forsvundet! (Jeg skriver derfor fra min fars hjem ligenu, selvom han ikke er hjemme). For jeg skulle have en biologirapport sendt idag (grundet vi fik den udsat. Den skulle være afleveret fysisk i fredags, men da alle klassens timer var aflyst denne dag, gav vores lærer os lov til at aflevere viatuelt (pr. mail) inden mandag - og det var jo så i dag). Men arrrg! Jeg har intet net - det giver mig abstinenser, hehe, tror jeg er internet-o-man Så intet net giver mig bare den største smadrestemning!
Udgivet mandag d. 13. Oktober 2008
2108 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie