Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Det går fremad med projektet

Jeg arbejder på livet løs, og føler endelig at min indsats giver pote, og udslag på det synlige og håndgribelige. Jeg er igen fortrøstningsfuld og overbevist om at det nok skal gå, og jeg når målstregen til tiden, selvom det kun var i går jeg grædende var ved at give op. Den meget omskiftelige stemning har præget hele forløbet, og det pres der skulle motivern mig har ikke hjulpet. De tidsplaner der skulle stresse mig har i stedet givet behageligt overblik og følelsen af at være der om et øjeblik, så jeg godt kunne tage dagen fri. Jeg overvejes stadig lejeren i weekenden, særligt træningerne lørdag, men er stadig i tvivl. Det afhænger af resultatet af i morgen. Derfor vil jeg slå hoved fra på min pude nu, og lade mig synke med i de tiltrængte og velsignede drømme, der forhåbentlig giver mig kreative indslag og ingen overskredne deadlines. Hovedet har brug for ro, for at kunne køre på højtryk i det kreative felt Lidt lyd fra mig her på bloggen, vil i ha' mere, så tjek min instagram i siden, hvor jeg er ganske aktiv i strække hovedet pauserne


Der knokles med kreativiteten og logikken

Udgivet fredag d. 17. Maj 2013
2099 visninger

Skole MMD Eksamen Projekt

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie