Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Det gamle web - om mine interesser

Engang var dette måden jeg beskrev mine interesser på. Det lå på en side, blandt de mange sider som udgjorde min profilbeskrivelse, og inkluderede (som det var trend dengang) alt muligt fra indholdet af min taske til små anekdoter, som normalt i dag bliver til et indlæg på en blog. Men nettet var dengang hovedsageligt befolket af personlige hjemmesider med en tilknyttet blog, hvor det i dag er gået over til at blog-delen har overtaget jobbet fra resten, og nu udgør stort set det hele.

Interesse-siden har været meget besøgt i tidens løb, så selvom den i dag har udtjent sit formål, og sådan set er forældet i både form og indhold, har jeg en lidt nostalgisk modvilje mod helt at afskedige den som en del af min hjemmeside. Så jeg tænkte, at jeg ville dele "siden" eller "listen" kan man vel snarere kalde det, med jer her på bloggen, så den lige som resten af "mit" hjørne af nettet har gjort det, kan smelte sammen med bloggen som indlæg. I må bære over med min svaghed, hehe ^^"


Sådan spildes min fritid


Nu til mit motto: "Jeg keder mig aldrig!".
Du vil se på denne lange liste hvorfor, idet jeg har har listet alle de ting jeg spilder / har spildt min fritid på.
I øjeblikket er det eneste, jeg stadig går til, karate (mandag og onsdag).


På papir


Papiret er en fantastisk opfindelse - især for én som mig, der bruger gigantiske mængder af det. Jeg er blevet afhængig af notesblokke, og har altid (mindst) en med mig.

 • Tegne - har gjort det siden jeg var 2 år (?? ca.). Jeg har tegningen endnu. Jeg tegner især meget i skoleundervisningen (da jeg så bedre kan koncentrere mig).

 • Skrive - har gjort det siden jeg var 13 år, hvor jeg første gang skrev en historie jeg synes var sjovt. Jeg har været fritidsforfatter lige siden, og brugte (mens den fandtes) meget historiesiden, Historiebog.dk. Jeg er nu igang med en større roman-projekt, som jeg planlægger at få udgivet.

 • Læse - Da jeg var lille hadede jeg det at læse, jeg var stinkende dårlig til det, og i skolesammenhæng snød jeg mig helst udenom. Det tog mig en måned at læse første kapitel af Harry Potter (tror jeg har været ca. 11 år), så jeg smed den hurtigt fra mig. Men så fik jeg en witch-bog af min far, og den fangede min læselyst. Jeg blev en rigtig læsehest (især fantasy), og da jeg et år senere greb Harry Potter, kom jeg gennem de 301 sider på en weekend! Siden har jeg læst UTROLIGT MEGET, og jeg er faktisk en smugle afhængig af dét, at kunne forsvinde ind i bogverdenen. Når jeg læser, gør jeg det dog langsomt (selv om jeg sagtens kan læse hurtigt), da det er hyggeligst, og jeg så får mest muligt af stemningen medSang og musik


Jeg elsker at synge og spille, og har gjort det i rigtigt mange år, på mange måder. Jeg elsker stadig at sidde derhjemme og bare spille på mit el-klaver og slå tankerne helt fra. Andre gange synger jeg også samtidig, men for det meste kun når jeg er alene hjemme.

 • Klaverundervisning - har gået til i 8 år
 • Skolekor - har gået til i 5 år
 • Efterskole linjekor - har gået til i 2 år
 • Efterskole band - har gået til i 2 år
 • Gospilkor - har gået til et halvt år
 • Kirkekor - har gået til i 2 år
 • Gymnasiekor - har gået til 7 gange 1,5 timerSport og motion


Tja, nu er jeg jo normalt ret doven af natur, og bryder mig ikke synderligt om sport - dette kommer nok af mine dårlige minder fra folkeskole idrætstimerne, hvor vi spillede forbold, fodbold eller fodbold. Og da jeg er boldspasser er det ikke lige min favorit. Faktisk er jeg nærmest lort til alle former for boldspil (måske bortset fra de sjove som dødbold og høvdingebold) og holdsport. Sidstnævnte er nok mit største handicap, da stort set alle kun ser holdsport som rigtig sport. Til gengæld har jeg gået til en del selvudfordrende sportsgrene. Jeg kan dog også godt lide basketball - især hvis det er streetbasket. Det spillede jeg meget i pauserne på efterskolen.

 • Karate - har gået til siden sommer 2007 og går stadig til det nu.
 • Svømning - har gået til 1 år (da jeg var meget lille). Det var nu ikke noget jeg brød mig meget om, men jeg svømmer stadig tit med min mor, selvom jeg er en ret dårlig svømmer. Men jeg er god til at dykke
 • Mor og barn gymnastik - har gået til
 • Alm. gymnastik - har gået til
 • Springgymnastik
  - har gået til 3 år, måtte så holde en pause pga min hypermobilitet. Gik siden 1,5 år på efterskole.
 • Rytmegymnastik (altså halvejs dans) - har gået til i 2 år
 • Badminton - har gået til. Vandt engang en 1.plads i dooble
 • Gymnastik - har gået til i 2 år. Det var stort set det samme som rytmegymnastik, bare på min efterskole.Kreativitet


Folk påstår altid, at både jeg og min familie er mega kreative. Vi laver også alt muligt - min mor glaskunst, glasmaling, porcelænsmaling, sangskjulere, kort alt muligt andet. Jeg har også prøvet de fleste af hendes hobby'er, og desuden et væld af andre...

 • Tegne - Jeg tegner MEGET, og de fleste i min omgangskreds påstår også, at jeg er god til det.
 • Strikke - Lærte det af min farmor som lille, men glemte det igen. Genopfriskede det så for et par år siden, men jeg gør ikke så meget i strikkeriet.
 • Hækle - Har kun gjort det i korte perioder, siden jeg lærte det som 15'årig.
 • Siluet udskæringer - Gjorde det et par år, i ca. 11 års alderen. Dvs, at man har et katonark, og så ved at snitte i det med en skarp skalvpel-agtig tingest, så det blive et siluet af et eller andet billede.
 • Lave perleplader - Det har jeg gjort meget, siden jeg var meget lille (kan ikke huske hvornår jeg begyndte). Jeg startede med gigaperler (vel omkring børnehaven), og lærte senere at bruge de normale. For at par år siden gik jeg så over til de minnimale af slagsen. Jeg har lavet mange perleplader, blandt andet i uro'er, der er blevet solgt på markeder og i min mors udstillingsvindue.
 • Lave perlesmykker - Det gør jeg ret meget, og har gjort det lige siden børnehaven. I dag er de dog (heldigvis) en del kønnere end den gang. Jeg bruger især gerne grøndlænderperler og ståltråd til at lave mine smykker i.
 • Lave perledyr - Det har jeg kun gjort et par år (ca. siden jeg var 14). Jeg laver dem helst i grøndlænderperler og ståltråd, blandt andet som broscher.
 • Lave papirsæsker - Jeg er vild med at lave (origami) papirsæsker. Jeg har gjort dette siden børnehaven, og foldede engang én med en pincet, der var så lille at der ville kunne ligge 3 sukkekrystaller deri. Desværre blæste den på gulvet (gulvtæppe) og jeg fandt den aldrig siden. I dag vil jeg dog hellere lave dem normal størrelse og så pynte dem med gavepapir, lim, palietter, glimer, gavebånd eller påsyede knapper Flotte som små gaveæsker.Samlerflips


Jeg må nok også hellere indrømme at jeg har samlertendenser (en af grundene til at jeg i dag har et værelse der minder halvt om et bibliotek, og halvt om et loppemarked). Her er alle de underlige, freakeder og latterlige ting jeg har samlet på.

 • Pokemon samlekort - de kunne egentlig ikke bruges til noget, men jeg synes bare de havde så pæne billeder
 • Pokemon spillekort - jeg har stadig et par hundrede stykker, faktisk en hel skuffe fuld - og ja, jeg bruger dem faktisk også, hehe
 • Glaskugler
 • Klistermærker
 • Glansbilleder - dette var et flip vi fik på skolen engang, og jeg må nok indrømme at jeg aldrig blev den store ildsjæls samler
 • Tatoveringer (fra tyggegummi pakker)
 • Kapsler (fra sodavandsflasker)
 • Servietter - jeg har selv over 1000, og med min mors bliver det endnu flere
 • Papirclips - Jep, jeg kan lave freaket lange kæder af dem, det fik vi meget sjov ud af på min efterskole
 • Painball kugler - det var lidt kikset, men jeg gik og samlede alle de der små skide plastik kugler op
 • Bøger - jeg "samler" på de bøger jeg synes er gode (derved ligner mit værelse nu et bibliotek), jeg har nemmelig for vane at læse gode bøger flere gange for at få flere sanser med i historierne, eller opdage små sjove detaljer ^^Andet


 • Spejder - har gået til i 5 år (og har været på 2 lederkurser)
 • Hjemmeside - bruger aaalt for meget tid på det, hehe
Udgivet søndag d. 03. November 2013
2287 visninger

WebsiteThrowback

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie