Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Det her er min mobil - Personlig Blogchallenge #15

En Sony Ericsson Xperia Active er det, og følgende er nogle af de apps/aber jeg har på den. Altså dem jeg bruger mest, og dem jeg selv har indstalleret for der er faktisk mange af dem der er på telefoner Som jeg hverken bruger eller han mdsballereto og derved ikke har tilladelse til at af indstallere. Mega inrireterende, for med alle de applikationer der stadig ikke lader sig indstalleret på sd kort'et, er den inderne hukommelse, som kan frigives kærkommen. sådan noget giver mig ganske meget lyst til at få telefonen nootet, men det ligger stadig lidt for langt uden for min kontortårne, hehe Anyway, jeg går ud fra i kender de fleste apps allerede, men er der nogle i er mere interesserede i, eller bare gerne vil høre min mening om (læs: review) må i endelig give lydDe pratiske
Mobilbank
Eboks
Lommelygte (indbygget)
Voice Recorder
Wikipedia

De sociale
Youtube
Bloglovin
Facebook (indbygget)
GoodReads
LinkedIn

Til bloggen
Photobucket


Universal
Kindle
Dropbox


Fitness/rejser
Endomondo
Rejseplanen
Google maps (indbygget)


Spil
Flow free
Mega jump
Urban surfer
Dragon story
Candy crush
Quiz Battle


Andet
Club Matas
Jango
Skype
Google Oversæt
Udgivet søndag d. 08. September 2013
1399 visninger

PersonligBlogChallenge Challenge

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie