Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Det sidste jeg ser når jeg går i seng

Er en lækker Fluffy-mis, der putter sig i hænge-kurven, hvis ikke han lige føler mere for at putte i gulv-flet-kurven hos Emil. Så ligger han ellers der og holder øje, og så er det start fristende at så op og nusse ham lidt. Men i sidste ende ved jeg jo godt, at jeg i stedet skal sove Skal virkelig have vendt den døgn-rytme igen ^^"

Fluffy i sin radiator-hænge-katte-kurv
Udgivet lørdag d. 04. Januar 2014
1 kommentar og 2311 visninger

LigeNu

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 04 Januar 2014 13:04

Hvad render du egentlig og laver for tiden.. er du arbejdsløs eller har du noget at rive i???
Og det er da bare en super hyggelig plads han har der, man skulle sku være kat..

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie