Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Det skal gøres rigtigt!

Først vil jeg lige starte med at disclaime: Jeg har ikke OCD eller noget, det er bare noget vi pjatter med at sige, fordi det meget godt beskriver min måde at reagere på visse situationer på. Tingene skal gøres rigtigt, og det skal de bare! Og der er ikke noget "for ellers", det skal de bare. Når så nogen begynder at lave noget (ofte husligt) som jeg ikke har så meget forstand på, og det ikke lige stemmer overens med min måde at se verden og situationen på samme måde som jeg, og ikke gør tingene på tilsvarende vis, så stejler jeg mentalt og går totalt i baglås. Men jeg er jo dog så lagt, at jeg selv kan indrømme det og se det.

Det skal gøres rigtigt


Så var der her den anden dag, det om vasketøjet. Det var i forbindelse med vores Fluffy-tisse-i-sengen vask, hvor tørretumblingen blev sat til at være længere end den behøver: 3 kvarter faktisk. Husk dog på, at jeg kun har min side af sage n Denne gang tror jeg dog jeg får ret, for de sidste gange hvor Emil har sat tumblingen igang har prisen for en tumbling stået på ca. 26 kr. I forhold til i dag, hvor det hed 14... Så kan han da se det af og til kan betale sig at høre på mig
Udgivet lørdag d. 23. Februar 2013
1436 visninger

Hverdagsliv Husligt

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie