Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Det skønne ved at dele læseglæde med sin søster

... er at man kan låne af hinandens bøger - særligt hvis man er interesseret i samme genre (fantasy), men ikke er helt enige om hvem verdens bedste forfatter, must-haves og tilfældige bogkøb skal være

Vi har udvekslet særligt mange bøger på det sidste, så jeg til tider er kommet hjem med stakke af hendes, som Historien om Mira, der dog vist blev læst for længere tid siden end jeg husker det. Hun har mange af Josefine Ottesens bøger, mens jeg samler mere på Lene Kaaberbøls, så der er helt sikkert sket byttere. Hun har pt. lån på min HEX HALL serie samt begyndelsen på Eragon. Min manga, Tokyo Mew Mew fik jeg netop tilbage igen i går, efter vores fælles besøg hos min far, hvor de befandt sig.

Tokyo Mew Mew manga'en

Desuden fik jeg efterfølgeren til Nightshade med, selvom den første bog irriterede mig noget så grusomt grundet Calla's irrationelle beslutninger og über følelsesladede og -styrede natur. Nu må vi se hvor slem 2'eren var. I kan læse mit review på den første (Review: Natskygger) hvis i har lyst og ikke allerede har gjort det

Nightshade 2, Ulveskæbner

Udgivet søndag d. 13. Oktober 2013
2 kommentarer og 3544 visninger

Books Reading

Kommentarer

MGravatar Marie 14 Oktober 2013 20:08

Åh manga, Tokyo Mew Mew vækker mange følser frem! Det var en af mine første manga serier, som jeg begyndte på. Jeg fik helt lyst til at læse den, da jeg så dit billede

GGravatar Gulde 14 Oktober 2013 22:28

Hehe, det gjorde jeg også da jeg fik den hjem. Faktisk kan man, hvis man ser godt efter, allerede se bogmærket (den lille snor) i den første, fra hvor jeg gik i gang Det var også min første mange, og den er flittigt slidt efter flere læsninger fra min egen side, samt at blive lånt ud til flere på min efterskole, min søster og et par af hendes venner i frikvarterene :3

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie