Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Det var uventet men noget så hyggeligt

I dag er slet ikke endt som planlagt, så jeg har sådan det ikke fået lavet noget af det jeg skulle. Jeg synes der er så mange projekter i gang lige i tiden, og de skulle jo gerne alle gå op i en højere enhed. Hjemmesider, jobs, bloggen, karate og ikke mindst det juleræs, som allerede er ved at tage modet fra mig. Tælle til en, og tælle til to, jo tak, det kan vi jo. Men det med at få det hele til at gå op i 3, det er straks en anden sag (okay, det var så ikke meningen at det sidste der skulle rime, men fedt nok ).

Jeg startede jo med én, som normalt bliver til 2 med svigerfamilie. Men med min mor og far skilt er der pludselig 3 ja, faktisk 4 når man tæller far's Anne's familie med. Og de har alle traditioner og jeg vil jo gerne det hele - men det er jo lidt svært når "det hele" ligger samtidig. Tilsæt yderligere et par arbejds pladser, og en meget socialt aktiv karate klub, og du får: kaos! ^^"

Så jeg frygter julen og alle dilemmaerne, mens jeg selvfølgelig også glæder mig til hyggen. Suk, jeg må vel bare komme med en slagplan, Mads og Monopdet, lidt hjælp her tak. Hvordan får man juletraditioner til at passe sammen, så man får besøgt alle, når den ene del af familierne rotere for hvert 2., år, og man skal have 3 steder besøgt?

Anyway, selv om jeg ikke fik lavet hvad der var meningen i dag, fik jeg bestemt hygget mig meget sammen med far og Anne i dag Håber også i har fået en god atart på weekenden


Udgivet fredag d. 15. November 2013
4 kommentarer og 2257 visninger

Hverdagsliv

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 16 November 2013 00:28

Jeg er ikke mads og monopolet men jeg ved efter mange års træning at man er nød til at skrue julen ned i et gear hvor man selv kan følge med. Ellers ender det i stress og kaos.. Man kan bare ikke nå det hele på en gang. Jeg er blevet bedre til at fordele de forskellige ting ud over hele december, man kan jo sagten nå at ses, Julen er jo ikke kun d 24 december, der er mange andre gode dage hvor man også kan se.. men ja det er ofte et puslespil der er svært at ligge, men hvis man vil nå det hele må man sprede det lidt mere ud..

IGravatar Ilhja 16 November 2013 13:48

Jeg kan nemt forstå dit dilemma. Jeg skal fordele min datters tid over 3 familier, hvor jeg heldigvis kun står og laver aftalerne for min egen side af familien (Hendes far må ordne hans side plus hans kæreste side). Hvad der så når jeg finder mig en kæreste? Så på et tidspunkt står hun i dit sted.

Som regel siger jeg først til mølle men nogle gange går det mere an på hvor i landet vi er, da den ene halvdel af familien bor på den anden side af Aalborg.

Jeg håber du finder en løsning. Men som Jeanette skriver så fordel familietingene ud og ellers lær og sige nej med god samvittighed(hvis du lærer det så giv lige tips videre tak)

GGravatar Gulde 19 November 2013 21:00

Jeanette: Det er faktisk ikke selve julen der er problemet i år, men nærmere det at alle familier gerne vil gøre krav på 2. juledag som Store-Julefrokost-Dag. Jeg er selv blevet med-arrangør af den ene, min mors familie, men det er også hende juleaften ligger ved i år. Emil er booket ved hans familie den dag. Min fars plejede have den 3. juledag, men det er der nogle, der har problemer med, fordi det er en arbejdsdag. Det er dog vist alligevel blevet den dag.

Selvfølgelig har vi også mange andre traditioner julen over. Fx. et event med gåtur og kagebog med min fars familie første søndag i advent, og julehyggedag med min far lørdagen før. Dertil er det blevet en ting at holde en fake ekstra jul med den af mine forældre der ikke har den rigtige...

De eneste jeg kommer til at mangle i regnestykket er min Emil og hans familie, og dem vil jeg jo også gerne noget sammen med. Jeg jeg må se hvad der sker. Dertil gør karate krav på faktisk alle andre weekender, så det bliver presset. Det er selvfølgelig en beslutning jeg selv er ude om, men det er alligevel hårdt når man gerne vil have det hele til at gå op, men der bare ikke er plads - for så skal man jo vælge nogen fra.

GGravatar Gulde 19 November 2013 21:05

Ilhja: Hah, ja det skal jeg huske hvis jeg støder på det (like thats ever gonna happen). I år tager jeg det nok også bare lidt som det kommer, men ellers tror jeg, at jeg vil forsøge at finde 3 events jeg så kan rotere mellem. Hvis det kan lade sig gøre, når reste sandsynligvis stadig kommer til at gå op i to.

Suk, det hele bliver bare så kompliceret når der er dine, mine og vores børn. Men det er altid noget i kan finde ud af det med afstanden. Jeg tror nu heller ikke det bliver for svært hvis det er 4 frem for 3 sider at gøre godt med - det er et lige tal, så det kan jo fungere sammen med de 2 sider "normale" familier skal arbejde med. Hvis vi da efterhånden har sådan nogle tilbage, heh, men man kan vel håbe ^^

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie