Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Diamantbryllup, problemer og misforståelser

Ah, har ikke rigtigt lyst til at blogge i dag. Jeg har været til diamantbryllop hos Emil's mors forældre hele dagen, og det trak lidt ud, så nu er klokken mega sent (målt efter min træthed). I ved, man har det med at blive mere udmattet af at have en muliard folk omkring sig, end når man bare sidder næsten for sig selv?

Og så opstod der lidt problemer i bilen på vej hjem, da min far og søster åbenbart havde glemt at få nogen til at passe dyrene i aften - den klarede mor så. Det var den korte version. Oveni kommer en del misforståelser og fornærmelser over opringninger og... men det vil jeg forresten ikke kører mere i, for helt ærligt, så kan jeg ikke selv finde hverken hoved eller hale i det

Men dagen i dag har nu alligevel været meget hyggelig ^^
Udgivet lørdag d. 18. Oktober 2008
2456 visninger

ThisOnceHadAnAvatar

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie