Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

3-in-1 photo: Did I show my new hair?

Jeg har vist referet et par gange at jeg er blevet klippet... ret meget i min verden. Men fik jeg vist jer det? Ellers kommer det her i en slags 3-i-én foto, der ligger nemlig 3 noter i den.

Nyt hår, eyeliner kunst og bøllebanks humør


  1. Jeg er blevet klippet.

  2. Men måske mere åbenlyst: jeg bemærkede klumper i min eyeliner her til aften, og besluttede at den efter flere års tjeneste (og med en shelflife på, hvad, 6 måneder?) var klar til pension... Og så kunne jeg jo lige så godt lege lidt med den først Det er måske meget fint den får lov at dø nu, for det sved lidt på håndrykken, og så skal det i hvert fald ikke på mine øjne, men det var nu meget sjovt sådan at male lidt

  3. Og endelig: jeg skal til stævne (deraf i uddele-bank-humør) i morgen og stiller på i både kata og kumite - er vældig spændt på hvordan det vil gå, da det efterhånden er længe siden sidst, og der generelt bare har været langt imellem stævnerne for mig i år... Samt at jeg ikke har så god en kondi for tiden, hehe. Og endelig regner jeg ikke med at deltage i voldsomt mange stævner fremadrettet, så det er lidt specielt det her. Jeg har også fået lokket Tanja med


Mere hår og mere maling...
Mere hår og mere maling...
Mere maling...
Mere maling...
Udgivet fredag d. 21. November 2014
1701 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie