Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

DIY day

I fredags fik jeg Nikki på besøg; super hyggeligt. Egentlig havde jeg ikke gjort mig mange tanker om hvad vi skulle lave, for jeg vidste at uanset hvad skulle det nok blive hyggeligt med Nikki! Og så var mulighederne jo åbne: spise ude, bringe mad hjem eller lave noget spændende sammen. Se en film, spille et brætspil eller måske bare tale om alt og intet hele aftenen? Ja tak!

Vi besluttede os for et blanding af bring-hjem-kinamad, en tilfældig film/serie/youtube video i baggrunden og så ellers kreadag til den store guldmedalje.


Nikki fandt billig spændende ler at lave Pinterest projekt af, mens jeg selv mest endte med at klippe små firkanter ud af chokolade slik-papir til min once-to-be strandtaske lavet af chokolade indkapning

Alt i alt en DEJLIG dag <3
Udgivet tirsdag d. 18. Juli 2017
1070 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie