Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

So done with courses now

Jeg er ved at være godt træt af kurser nu. Jeg befinder mig PT på Høveltegård efter en rejse rigeligt boostet af Murphys lov.

Batteriet på mobilen var halvflat (det sker lidt for ofte, but that ones on me)
Det samme viste min PowerBank / Powerstone at være
Men så havde jeg jo heldigvis min cigarettænder lader... except it did not work
Så vil brobizzen ikke ret fungere...
Og mobilen hakker i øvrigt også i det generelt
Endelig beslutter Google sig pludselig for at smide mig ud af bilen og op på en cykel... eller i hvert fald af tilsvarende ruter, hvor jeg kan hinte om at biler kan have lidt svært ved at komme frem, så jeg blev i stedet sendt ud på en kringlet vej jeg hurtigt for vild på i KNH
Da jeg næsten er fremme spiller kortet igen et pus og sender mig frem og tilbage på en anden vej - og her dør så mobilen.
Jeg finder det dog og finder endelig vagten med nøglerne og finder så først da ud af at der ikke er nogen lagt klar til mig fordi hende jeg snakkede med har misforstået min forespørgsel om at afkorte med en dag sidst i enden frem for i begge ender nu. Ups.

Heldigvis var der dog et par "nød" værelser, som jeg har lånt den ene af. (Jeg håber i hvert fald jeg har forstået det rigtigt, hihi.) Så nu ligger jeg puttet og klar til at få færdigordnet den her dag hurtigst muligt. Shu.

Nu har jeg så selvfølgelig også taget 4 kurser indenfor den sidste måneds tid. Medregner man ferie giver det en temmelig høj kursus vs. arbejdstids procent. Jeg har selvfølgelig også selv bedt om at der hurtigt bliver puttet noget på mig, så jeg kan komme rigtigt igang Men hvis alt går vel (og hvorfor skulle det ikke det, mr. Murphy!?) så er det også det sidste jeg har brug for nu
Udgivet mandag d. 24. April 2017
956 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie