Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Driving home for Summer

Jeg elsker virkelig mine cykelture hjem fra arbejde i disse dage. Det er herligt og storslået! Det lune vejr er fantastisk til at suse afsted på en cykel, og lige så skøbt til en hyggetur i roligt tempo. Ren nydelse! Og så med den grønne natur omkring cykelstien... stadig en smule blomster hist og her, men ellers grønt, grønt, grønt. Og så med blå himmel? Min sjæl synger i fryd og farer til vejrs som til fantastisk musik, hehe. Det lyder som en værre gang gammel sluder, men det er den slags tanker der passere mit hoved på vej. Det er godt med lidt rejsetid hjem. Det giver tid til reflektion og selvom det kan være dobbeltegget, både gode og dårlige tankespind, så er der i disse dage kun plads til de gode Så ved jeg godt det ikke er alle der er til sol og varme - nogle af jer er sikkert ved at smelte. Men jeg?

Udgivet fredag d. 21. August 2015
2 kommentarer og 861 visninger

Hverdag

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 23 August 2015 09:13

Der er bare ikke noget bedre, jeg elsker de her dage..
Desværre siger de at i dag er den rigtige sidste sommer dag.. øv..

Knus <3

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 23 August 2015 09:26

Så må jeg vist hellere komme ud og nyde den

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie