Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Drømmedagbog: Hotel kampen og Dr. X

Drømmedagbog for Tirsdag d. 12/4 2011 - Hotel kampen og Dr. X
Lidt forsinket, men skrev det først ned senere
Jeg var selv i drømmen i tvivl om hvorvidt det var rollespil eller virkelighed, men jeg oplevede disse trusler der gjorde at Emil til sidst tog mig med til nord jylland, hvor de kom fra. I drømmen mente jeg det var ... enten en jeg spiller lidt online board rpg med eller også en jeg engang gik på efterskole med, igen var jeg selv i drømmen i tvivl om det. Vi endte så på et stort firkantet meget højt hotel, hvor min fjende befandt sig og med sine kompaner og håndlangere var efter mig, så jeg endte med at flygte rundt på hotellet. Men blev (selvfølgelig) fanget et par gange. Det skal siges at jeg i drømmen viste at jeg var noget specielt, jeg havde nogle særlige kræfter af en eller anden art. En af de gange jeg blev fanget kæmpede jeg for at komme fri mens min fjende fumlede med en sprøjte som han til sidst fik hæld til at sprøjte ind i min hånd ved det bløde sted mellem tommel- og pegefingeren. (Det mindede mig lidt om mit sidste tandlægebesøg hvor jeg for første gang fik en indsprøjtning bedøvelse). I drømmen var væsken tilsyneladende noget der gjorde mig steril, så jeg aldrig ville blive i stand til at få børn, hvilket i drømmen gjorde mig trist, men jeg tog mig hurtigt sammen. Min fjende sagde dog efterfølgende (efter jeg var sluppet fri, men var endt nær ham igen) at han ikke havde "forgrebet" sig helt på mig (WTF!?!) så at jeg inden længe (et par måndere eller år) ville føde en bjørn!? (Igen, wtf!?). Hotellet var dog ikke blot spækket med villains, som jeg i drømmen kaldte dem (bad guys), men også en hel del af støttere, altså bekendte, afholdte venner og familie (deriblandt min far og Emil) som forsøgte at hjælpe mig til at slippe bort fra hotellet igen. (Igen, i drømmen var jeg speciel!). Men pludselig gik det op for os at det var mørkt, og at hotellet snart ville lukke, døren var netop blevet låst, så det gik op for mig at hvis vi ikke skyndte os at leje et værelse ville vi være fanget på gangene (sammen med vilainerne) hele natten, og det ville blive svært at holde sig fri helt til daggry, men netop som jeg og min far hastede mod skranken for at leje et værelse, lukkede manden og besluttede at han ikke ville udleje mere den aften, kassen var lukket. Og gangene var fuldt med skurke. Så gik den vilde jagt rundt i gangene og op og ned af elevatorene. Jeg vidste pludselig at min fjende var ham der Dr. X (hvis nogen husker Actionmand, så var det hans ærkefjende, men i drømmen var han altså min fjende), og gangene var som sagt fulde af hans håndlangere. Ikke desto mindre lykkedes det mig at tage flugten ud gennem et vindue på 2-3 sal og kralve ned ad de bløde (wtf?) vægge der havde praktiske snore til formålet, næsten ligesom en stabel baller. Da jeg nåede jorden kom en smuk hvidklædt kvinde hen til mig, og sagde at hun ville hjælpe mig, hvorefter hun greb hårdt fast i mit håndled og i løb trak afsted med mig. I drømmen tænkte jeg at hun mindede om en frelsende engel, men at der ikke ville være meget ved at redde mig, hvis hun blot smeltede min blodårer (ja, hendes hændre var åbenbart meget varme). Jeg havde så åbenbart et par briller på og selvfølgelig, som det naturligste i verden, tænkte jeg logsik at jeg måtte overføre mit billede (tanker) til hende gennem brillerne, så hun ville forstå at hun skulle passe på. Men jeg nåede det ikke før vi stod ved en af hotellets døre længere henne langs væggen vi var løbet med, og det gik først pludselig op for mig hvad hun var (en villain) da hun trak mig med ind og hen imod en elevator som jeg brutalt blev skubbet ind i. Min fjende befandt sig åbenbart i toppen af bygningen, så fanget alene i elevatoren var jeg selvfølgelig ikke interessert i at komme op, og sendte derfor elevatoren ned i den dybeste kælder (anden etage under jorden), der bestod af et halvstort rum med enorme bunker af tøj (vasketøj, udsmidt tøj, glemte sager, hvad præcist vidste jeg ikke men sådan et eller andet i den retning), som jeg selvfølgelig gemte mig i, da villainerne, deriblandt min fjendes højre hånd (assistend hjælper ting) og den hvide kvinde. Da de var kommet godt ind i rummet i færd med at gennemrode bunkerne, indså jeg at jeg ikke kunne blive, og tog flugten til elevatoren, og i stueetagen, hvor jeg hjulpet af familie og venner der holdt skurkene tilbage fik taget hele distancen ud af hotellet og ud på den store plads foran... kamppladsen hvor min fjende, Dr. X nu ventede på mig til det endelig opgør. Jeg vidste nu at jeg måtte bruge min styrke og krafter for at besejre ham ved at ramme først. Jeg flygtede et godt stykke væk fra ham, det at hage mig i jorden og trække mig fremad (det lyder langsomt, men sådan var det ikke. Jeg har bare altid svært ved at løbe i drømme, så det at gribe i jorden og skubbe sig frem, tja, nærmest som en gourilla er min eneste løsning!). Jeg var næsten på vej ud over en kant før jeg hurtigt drejede og løb i modsat retning. Min fjende, Dr. X. var ikke nær så hurtig i vendingerne og var nær faldet ud over kanten, men klarede det akkurat, men da var jeg allerede i den anden ende. Han satte af efter mig, men jeg var hurtigere og nåede igen ud til kanten, hvor jeg drejede igen og styrrede imod ham med min hånd parat til slag, så jeg ville ramme først. Jeg kastede mig frem (og bemærkede pludslige at mit mål, hans mave, var bar, temlig muskuløs samt både klam og svedig), men jeg ramte ikke. I stedet snublede vi begge og faldt (i min hastigheds retning), så han landede på sin betroede hjælper og mig ved siden af. Jeg tænkte at nu var jeg færdig, men nej. For det var så her der skete det virkeligt mærkelige at min fjende, som han lå der på sin hjælper, pludselig fandt ud af... at han i virkeligheden var bøsse, og så snavede han sin hjælper (!! O_o?!?!) lige foran hovedet på mig - en virklig akavet situation, selv for en drøm. Men til gengæld var alt pludselig godt og lykkeligt, konflikten og kampen var ovre, fjendskabet forbi, fordi han havde opdaget denne kærlighed. Så alle rejste sig og var glade?
Udgivet fredag d. 15. April 2011
4 kommentarer og 2270 visninger

Dreams DreamDiary

Kommentarer

IGravatar Ilhja 16 April 2011 19:54

Hold da op, det virker mere som et spil end en drøm^^ Flere elementerne fik mig nemlig til at tænke på forskellige spil.

Angående din kommentar på min side. Jeg har det på samme måde med min computer, dog ville jeg helt sikkert begynde at skrive og male noget mere end det jeg gør nu hvis det var at jeg ikke havde min computer eller xbox360

GGravatar Gulde 16 April 2011 21:46

Jeg synes også selv det virkede lidt spil agtigt, og kunne selv i drømmen genkende situationer forskellige steder fra. Fx tror jeg en del kom fra et rollespil (online tekstbaseret) jeg spiller og et jeg engang spillede, hotelomgivelserne virkede lidt som taget ud af filmen "Inception", fjenden kom naturligvis fra gamle ActionMan tv reklamer (og fra et morgentv-konkurrence-program jeg engang så). Den hvide kvinde kunne have mindet en del om Storm fra X-men (bortset fra at hendes evner self. var anderledes)

Og som svar på din kommentar: Jah, man ville jo nok finde på noget andet at lave så. Jeg har fx bemærket at jeg er begyndt at læse mere igen efter den internetfri-periode blev indført i min fars hus (intet net 17-19 grundet de andre unge mennesker der også bor i huset - det skal drive os/dem ud af værelserne og ned for at hjælpe i køkkenet og sådan)

IGravatar Ilhja 16 April 2011 21:55

Tror også at det er ganske udemærket tankegang, kan jeg så sige når jeg selv er forældre

Jeg sad så og tænkte på sådan noget med Left 4 dead hvor man er låst inde i et indkøbscenter med en masse zombier.

GGravatar Gulde 16 April 2011 22:13

Det er også ganske effektivt, og jeg kan også selv lide effekten af det, ligesom den samme spærretid i sovetiden om natten - manglen på net gør det langt lettere at tage sig sammen til at komme i seng til tiden

Jeg har haft en sådan drøm tidligere, men det var ikke ligefrem den fornemmelse jeg havde på hotellet. Folk der var lidt hurtigere eller i hvert fald en del kønnere end zombier plejer være, hehe

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie