Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Drømmedagbog: Sommerhus og lærersiminariet

For at tilføje en underlig drøm til min samling... Det var hvad jeg drømte i nat. Den er ikke engang så fantastisk, men fortæller vist lidt om hvad jeg tænker på (i hvert fald den sidste del)...

Jeg husker dog kun den sidste del af drømmen. Jeg drømte at min mor var som en slags vølge (fra Jarastavens vandring), det eller også en af selve skytterne fra min ejen fortælling! Det vil sige, at hun var en klog kvinde, der blandt andet forstod sig på at heale mennesker. Og hun var så blevet tilkaldt til et sted, hvor der var én var alvorligt syg og havde brug for hendes hjælp! For at nå frem måtte hun sejle et stykke på åen. Vandet i åen var iskoldt, så det gik absolut ikke at falde i vandet. Det regnede udenfor og det var glat. Jeg løb snublende efter hende, knap så sikker på mine skridt. Vi løb langs breden af åen, og bredden var meget stejl, så jeg var hele tiden bange for at falde i. Det var meget upraktisk at løbe i den flagrende kjole jeg havde på, for tænk om jeg ville snuble i det lange stof? Min mor kravlede ned på en bjælke langs åkanten, næsten helt nede ved vandet. også den var meget glat, og vi måtte virkelig gå forsigtigt for ikke at glide. Det var vist ikke meningen at jeg skulle have været med, men jeg insisterede og hun overgav sig. Vi nåede nu frem til en bugt så åen nærmest blev til en lille sø. Her løb vi hen, og min mor samlede alle mulige ting sammen som vi skulle have med.Imens forsøgte jeg at finde den lille kano vi skulle ud på åen i, men den var virkelig lille, så der ville faktisk kun være plads til én på den, og nu insisterede min mor pludselig på at vi absolut skulle have min lillesøster Heidi og hendes veninde Kira med - og det ville der slet ikke være plads til! Desuden bestod kanoen af to stykker der let kunne falde fra hinanden det ene stykke havde ligesom en "u-gaffel" ende, som det andet stykke skulle sættes op igennem, sådan at de sad i spænd når man satte sig ovenpå.

Men nu ændredes drømmen pludselig, så det var helt okay at bade i vandet - ja faktisk skulle vi på badeferie! Vandet var køligt, men ikke forfærdeligt koldt. Jeg faldt dog af brættet og fik hovedet og hele kroppen under, og mit tøj tyngede mig, så jeg ikke kunne få mit hoved øverst og op af vandet. Mine ben blev ved at flyde ovenpå, så jeg blev bange for at drukne. Jeg brugte hænderne til at skubbe mig op af vandet så jeg kunne få en lille mundfuld luft, før jeg blev tynget ned igen. Endelig kom jeg da op, og kunne se at min far bekymret havde betragtet mig fra bredden. Vi (jeg, mor, Heidi og Kira) gik nu langs bugten om til enden af bugten hvor der ligesom være et hjørne, en insnævring af floden, som skjulte det der var på den anden side. Vi gik derom og så nu et stort flot sommerhus ligge tæt ved vandkanten. Nu var det virkelig sommer, og solen skinnede og bagede behageligt varmt. Alt havde gyldne varme farver. Vi gik med bare tæer hen til sommerhuset, og begynde at kigge efter små både (som lignede bob-slæder?) som vi kunne bruge til at segle ned af åen på, men årsagen til at vi skulle det var glemt. Sommerhusets børn var dog ikke helt tilfredse med at vi ville tage deres legetøj, men vi vidste vi havde fået lov at låne det. Pludselig bliver døren til sommerhuset smækket op og en slank sorthåret, korhåret dame med en mobiltelefon ved høret kom ud. Hun tog den ned og skærmede for den et øjeblik, mens hun sagde til mig, at de absolut ville have at der skulle stå på mine papirer at jeg var vikar på skolen (den som den kvinden åbenbart var lærer på), hvis jeg ville ind på lærersiminariet. Men hun sagde til mig, at det ville hun ikke skrive, for man kunne umuligt have tid til at være vikar når man var igang med uddannelsen til lærer! Og jeg begyndte straks at tænke på SU og pengeproblemer... Men så vågnede jeg...
Udgivet mandag d. 01. Marts 2010
2052 visninger

Dreams DreamDiary

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie