Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

"Du må kun være med hvis du har smartphone."

Så blev det også smarphone for Gulde #fb on Twitpic
Det er desværre mere og mere i den retning vi går. Før var det pc med internet, så mobil og nu mobil=smartphone med internet der er et must. Hvordan er det så lige man reagere hvis man ikke har smartphone, og ved man vil have tommelfingrene skruet forkert på til det... eller sådan set bare smadre den store, målskive-ram-mig-her lignende som de nu har. Der gik kun en måned, så var det galt med min Nokia Express Music. Så jeg har egentlig ikke den store lyst til at skrifte - men det bliver jeg vel i sidste ende nød til.

For det viser sig nu, at billetsalget til vores skolefester komme til at køre på appbillet.dk (= smartphone) eller via qr-koden (= smartphone).

Altså smartphone eller smartphone.
  • Let? Ja sikkert.
  • Billigt? Nok også det.
  • Giver mulighed for alle? Nej nej, og atter nej.

Suk.. så er det dag godt for mig, at jeg nu også har fået smartphone.. men det løser jo ikke problemet for de andre?..
Udgivet tirsdag d. 12. Juni 2012
3 kommentarer og 1918 visninger

Smartphone

Kommentarer

QGravatar QpoX 12 Juni 2012 23:33

i skulle bare bruge safeticket i stedet for
Men en iPod Touch kan også bruges til det der...

GGravatar Gulde 13 Juni 2012 00:11

Jah, eller billetto. Det er jo bare princippet i det.. iPod Touch er sikkert igen et fint/ alternativ til papir-billet, men den hører bare igen med til storskærmede lomme-apparater, jeg ikke er så glad for ^^"

IGravatar Ilhja 13 Juni 2012 22:00

Vi kan da betale via en computer. Ved jeg at min veninde har gjort som ikke ejer en smartphone(ligesom mig men har endnu ikke fundet barnepige)

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie