Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

EAMV lærerene redder dagen!

Tak til mine fantastiske lærere der har sørget for at jeg først kommer op til eksamen onsdag d. 27. Ellers ville det gå helt hjem.

Min fordelagtige hjemtur er nemlig røget i vasken. Det var meningen at turen hjem skulle være direkte, og mod jordens rotation ville det betyde at jeg både kunne rejse og komme hjem mandag - i ordentlig tid.

Afrejse fra japan: kl. 11
Hjemkomst til KBH: kl. 16
Mulighed for fly: sikkert.. ja..
Mulighed for tog: gode

... men hvad enten der blev tøvet for meget med billetkøbet i forhold til rabbat, eller det var fordi vi måtte skifte selvskab, så er hjemturen blevet... tja... lidt længere og mindre fordelagtig.

Afrejse fra Japan: 12.05
Hjemkomst til KBH: 21.15
Rejsetid: 16 timer (heriblandt 3 timers venten i Moskva.. igen)
Mulighed for fly: Nej
Mulighed for tog: 1 mulighed: 00.47 - kl. 5

Nej. Tænk, at jeg risikerede skulle stige direkte af toget for at gå op til eksamen hvis det havde været tirsdag :S Puha. Nå, men i det mindste bliver det sjovt at komme derover, og gense Humbo Dojo, hvor vi skal sove, samt modtage nye bæltegrader efter graduvering (I hope so) og deltage i VM ^^ Og denne gang har jeg tænkt mig at huske både kamera, hukommelse, batteri OG OPLADER Så forhåbentlig kommer der lidt mere foto/video end sidst
Udgivet torsdag d. 14. Juni 2012
1952 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie