Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Efterår betyder suppetid

Nu er det ikke fordi jeg normalt lader mig diktere af årstiderne og begivenhederne - måske med undtagelser af Jul vs. alt hvad der ikke er jul. Men da jeg manglede inspiration til aftensmaden i aften, da de ændrede planer med Emil der tager til Tyskland betød, at jeg ikke gad lave den ellers vagt planlagte Skinkepasta-ret. Ikke til blot én person. Så jeg gik i supermarkedet for at lede efter noget let til maden. Først kunne jeg ikke komme i tanke om noget, men så fik jeg øje på suppe. Jeg elsker suppe med boller i, men af mystiske årsager er det ikke noget jeg normalt griber efter. I dag kunne jeg dog ikke slippe tanken igen - måske er det fordi det er efterår? Jeg ved ikke.. noget siger mig at suppe passer godt til efterår. Hvad mener I?

Suppe og Blogging
Udgivet tirsdag d. 22. Oktober 2013
2076 visninger

DinnerOfTheDay Hverdagsliv

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie