Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Efteråret er her...

Typisk dansk efterårsdag

I dag er en typisk dansk efterårsdag... Klamt, fordi det lige har regnet, gråvejr i luften, forfaldende træer... Måske er jeg ikke klar til det alligevel... På den anden side betyder det også sweater, stearinlys og varm kakao, og det kunne jeg hvert fald godt bruge nu Men først en tur på skolen for at give det midtvejsprojekt en ordentlig skalle
Udgivet tirsdag d. 16. Oktober 2012
2 kommentarer og 2190 visninger

Hverdagsliv

Kommentarer

SGravatar Sandra 17 Oktober 2012 05:33

Ha ha ja nemlig. Samme her. Heldigvis hjælper kosten mig ret meget på netop form-punktet, så vægten går stille og rolig nedad igen. Men det er altid rart at lige give den et skub i form af træning Manden træner også, så det hjælper at han får mig motiveret igang igen. For når jeg er kommet igang, har jeg intet problem med at komme ned hver dag og okse løs

GGravatar Gulde 19 Oktober 2012 21:13

Ja, det er klart mere motiverende når man er flere om det. Jeg tror også der ville have været liidt flere aftner hvor jeg ville have skippet træning, hvis ikke jeg havde en som skal kører alligevel

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie