Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Efterårs luftning og foto med Fluff

Han var ikke helt vild med at jeg ville bestemme hvor vi skulle hen, og hvor vi skulle stoppe - særligt ikke da kastanjetræet som jeg pludselig fik øje på, lå 40 meter fra vejen med bilerne, puha. Det blev noget rystet i hans forsøg på at lokke mig med tilbage til sikkert område, som i nok ser. I sidste end var mor (mig) dog for stædig, og bar ham rundt langs den forhadte gade, om til sikrere dele af gåturen. Jeg valgte at tage den før karate, for bedre lys - det betyder dog, at alle indlæg må komme nu oven i hinanden, det er jeg ked af men sådan må det være ^^"


Udgivet tirsdag d. 15. Oktober 2013
1 kommentar og 2088 visninger

Mozaik Autumn

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 15 Oktober 2013 01:13

Lækre billeder... Der er såå meget smuk at tage billeder lige pt. Jeg elsker selv sommer, men mit kamera ellers alle årstider... Alle årstider har hver sin charme..

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie