Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Eidercup i Tyskland, fed tur!

Har haft en absolut fed tur denne weekend! Tak til alle der har krydset fingre for mig eller som heppede på mig til Eidercup i Tyskland i lørdags - det må have virket, for selvom jeg ikke har nogen medalje til at bevise det så havde jeg nogle fantastiske kampe! Fik ikke nogen skrammer, men en masse nyttig erfaring og viden, så jeg nu har et "våben" jeg faktisk kan træne på! ^^ Dertil kæmpede jeg op med nogle af de ok gode piger, og var endda ved at vinde i semifinalen, for jeg førte det meste af kampen, men hun overhalede mig lige til sidst alligevel, øv, hehe. Men det var vildt sjovt, og det var jo det vigtigste.

Min kære Emil fil til gengæld trukket klubbens eneste medalje med hjem - en super flot og velfortjent sølv ^^

Der var samme fede stemning over resten af turen, hvor jeg har pjattet med de andre fra klubben og nogen af dem fra Herning, samt fået god mad at spise, er blevet vist rundt af den gode tyske dommer/ven-af-klubben Svend (som også hjalp mig/os/klubben med at få DAI dommerlicenser i efteråret), så vi også fik set lidt af byen.. Lübeck mener jeg det var.. nøj jeg ville genre have haft mit kamera med der, der var noget virkelig noget fedt og inspirerende grafitti der.

Vi kom lidt på afveje på hjemturen og endte med at køre et stykke vej på togskinnerne! Skræmmende Men også lidt sjovt at kunne sige bagefter, og kan egentlig godt forstå at det var til at tage fejl af - hvis man ikke regnede sporene med lignede det faktsisk en vej med brosten og alt muligt.

På hjemturen Søndag tog vi selvfølgelig et smut til grænsen, og fik handlet en del i Scandinavia Park (foto følger måske i morgen) og fik en masse sjov ud af "Funpark" (mrscandisfunpark.com) der lå lige ved siden af - en slags mindre Baboom City men med mere betaling snakkede de andre om, jeg ved det ikke, har ikke været det andet sted før. Planen var jo egentlig Heide-Park (staves?) men med den stive kuling der fik selv en flagstang til at hyle og en sandkasse til at fyge besluttede vi os for indendørs underholdning. Var særligt vild med "slå-på-lysene" reaktionsevne pladen, trampolinerne, den store lege-labyrint-rutchebane-abebur-boldebad ting som jeg gerne ville have oplevet i min barndom, selvom det også var ok nu selvfølgelig. Og så ægge-karusellen udenfor, for mig og en anden trodsede nemlig sandstormen en kort stund for at have prøvet det hele

Efter fun-park fulgte indkøbet og så en tur på Steak hause, en lækker resturent med liidt dyr mad for sådan nogle unge folk som os - men til gengæld super lækkert og med en portion-størrelse så stor at der kun var få der var i stand til at tømme tallerknen. Og jeg kæmpede ellers en brav kamp med min lakse-steak og den lækre bernaise sovs (staves?). Mums. Desuden var en af Herning-fædrene så flink/large/awesome af give.

Tak for en helt igennem fed tur alle sammen! Vi tog afsted for en god oplevelse, og det har jeg i hvert fald fået! Også mere end én
Udgivet mandag d. 30. April 2012
2931 visninger

Karate

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie