Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Eksamen? Karate? Eksamen?

Først lige en lille opfordring: Skriv under

Oh my, så er jeg da endelig færdig med den sidste eksamen/prøveeksamen. Nemlig biologi. Jeg endte med at komme op i noget med alkohold og stoffer - derunder noget kaldet synapse (i min verden snapse ) som jeg ikke kunne hitte ud af. Men heldigvis var det en 24 timers prøve, så jeg havde godt tid til at forberede mig. Og gæt hvad jeg støder på, da jeg undersøger begreber i min artikel? Jeg fandt selvsamme artikel på nettet, samt de bilæg (fig 1.12, 1.14 og 1,15) jeg skulle bruge. Spøjst ikke? Der skete desværre det triste (som så ofte sker) at artiklen mindede mig om en hel masse problemer, og jeg kunne slet ikke finde de problemer den bad mig om! O.o Så der skulle en ordentlig tude-trøste-tur til, før jeg følte mig godt nok forberedt.

" />Jeg havde desuden brugt to timer på karate i går (6-7) fordi der er det her internationale halløj, så vi blev undervist af Kancho (staves?), en japaner, feedt! Så hjem og forberede mig, og endelig, klokken 10:15 da jeg følte mig nogenlunde sikker, kunne jeg gå om til den grilfest i Sensei's have, jeg var blevet inviteret med til. Det var egentlig meningen jeg skulle være kommet tidligere, og have spist der. Så jeg fik altså ingen mad den aften, øv øv. Men, på den anden side, har jeg læst i en artikel om hvordan man får et langt liv, at det er okay (sundt) at springe et måltid over, hvis man ikke er sulten. Forresten var det Sankt Hans, så vi brændte alt muligt (pinde, blade, papkasser, plastikbestikket, etc.) af bagerst i haven - oh year, give me fire! Og senere, da de fleste udlandske gæste var gået igen, rydede vi op, og smuttede ind i sensei's stue og fik "en lille én" Så tænker man: "Mon det trækker op, at komme beruset til en eksamen om alkohol?" Hehe, sikkert ikke, så jeg fik ikke mere end en enkelt drink. Der var stadig en 7.dan fra Skotland (som jeg desværre ikke kan huske navnet på). Hehe, han var nu hyggelig nok. Åh ja, og så fik jeg endelig min klubjakke - det har ellers været deprimerende at være den eneste der endnu ikke havde fået sin jakke *snøft* Men, nu har jeg den endelig - weee! Og klokken lidt over 12 smuttede jeg og Emil hjem igen - jeg bor jo ikke så langt fra sensei, og Emil sover hos mig så længe der er denne karateuge. Så det var jo dejligt nemt.

Jeg endte med at få ca. 6 timers søvn, for vækkeuret ringede allerede klokken 6 (jeg skal med toget lidt over 7, hvis jeg skal nå ud på gymnasiet før klokken 8, hvor jeg skulle op). Desværre insisterede de til eksamen på at komme ind på nogle helt specifikke stoffer (som åbenbart var nævnt i biologibogen ) som jeg ikke kunne svare på. Så i sidste ende tror jeg ikke vi var helt enige om hvor jeg lå, for jeg havde jo gennemgået det hele dagen før med min far (i den der tude-trøste tur ). Hmm... deprimerende. Men så får jeg måske snart tid til at tænke igen - har ikke haft så meget tid til noget som helst pga. den der rapport, som jeg by-the-way skal aflevere allerede torsdag O.O Jeg er nået 3/8 del af vejen, så jeg må helere få sving i skriveriet igen nu.
Men det er altså derfor jeg stort set ikke har haft tid til at tænke mig om, og da slet ikke at blogge. Det ærger mig lidt, for jeg tror faktisk det er sundt at få gennemrodet den gigantiske bunke af garn-nudler vi kalder tanker i vores hjerne Jeg er i hvert fald begyndt at holde helt af det, hehe Angående hjemmesiden, er alle disse opdateringer en opsamling på hvad der er lagt ud på det sidste - bla engelske side jeg har lavet. Den virker ikke til at funge så godt (?), så jeg tror jeg sletter den igen.
Udgivet tirsdag d. 24. Juni 2008
1212 visninger

Skole Gymnasium Karate ThisOnceHadAnAvatar

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie