Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Emil familie julefrokost anno 2014

I dag har den hovedsageligt stået på julefrokost med Emil's familie. I går var jul, hvilket vi holdt hver for sig, hvor Emil overnattede hos "de gamle" mens jeg selv kørte til og fra far samme dag, så jeg selv kunne tage mig af Fluffy. Det har betydet nætter i stor halvtom seng Man kan blive forfærdelig af sådan at være et par, hehe, og jeg sover altså bare bedst når jeg kan have Emil som hovedpude Så det var at se ham igen, hehe.

Morgenen blev en lidt sløv start, og det var egentlig hyggeligt nok, måske bortset fra at vi "intet" har hjemme til morgenmad, og jeg ikke var nær så overskudsagtig som d. 23 hvor jeg lavede mig en smootie til morgenmad, yum. I dag blev på tom mave, men det var jo på den anden side også en julefrokost jeg skulle til. Så blev der til gengæld til et lækkert morgenbad og en gåtur i SNEEN med Fluffy Han er ikke helt tosset med at komme ud at gå for tiden, det er vist desværre min skyld, men han så da ganske tilfreds ud da først vi nåede om bag lejlighederne på hans sædvanlige plæne

Kl. 12 blev næsen dog vendt mod Emil's forældre - eller lidt før faktisk, den frosne bil trængte til en ordentlig afisning, men det havde jeg heldigvis taget højde for.

Julefrokosten var super hyggelig, med både hans nære og noget af den fjernere familie, blandt andet hans nivø og niecer (gik lige op for mig at jeg potentielt er/bliver tante til dem, så i grunden er de vil også "mine" ) som havde en gave med til Emil (og mig, sagde de altså også den var til) og som kom til at lege med stjernekastere i løbet af aftenen - en oplagt mulighed for at lege med lukketid, ikke? De er ikke blevet helt så gode, som dem jeg husker min far fik lavet af mig og mine søskende, men det er bare en sjov form for billede at tage

Før det var der dog selvfølgelig lækker mad på bordet - alt hvad hjertet kunne begære i sild, laks, æg, rejer, fiskefile, leverposteg osv. pålæg (jeg holder mig til laks, rejer, æg og fiskefile) og tarteletter, osteanretning og sikkert også andet jeg har glemt.

Jeg fik snakket, spist og grint, og snakket med både vuffere og missere, så jeg er godt tilfreds De var super hyggeligt. Men jeg kan dog også mærke at det bliver godt med en "fri" dag i morgen

Fluffy beundre den nye sne
Mere sne
Endnu mere sne
Fin gave fra Emil's nivø og niecer, skål af hamaperler med marrengs i
Dækket frokost bord, og med de julepyntede giraffer bagved
Leg med lang lukketid
Leg med lang lukketid
Udgivet torsdag d. 25. December 2014
2123 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie