Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Emil har fødselsdag, så jeg bager kage.. igen!

Imorgen er Emil'ens fødselsdag, så dagene heromkring står på forkælelese :3 I aften har jeg således kokereret en af hans favoriter, mine "Kanon-kugler" (ovn-bagte kødboller, opskrift her...) i en ekstra stor portion, så der også er til i morgen, hvor der pga. karate ikke er tid til at lave mad.

Fødselsdag på en træningsdag betyder også noget lækkert til holdet (eller holdene, da han jo både har børneholdet og selv går på seniorholdet. Derfor har jeg lavet en af hans nye favoritter, banankage (best ever! Opskrift kommer snart). Den står faktisk i ovnen skrivende stund, og skal ud om 5 minutter, så jeg må hellere gå ud og kigge til den

På torsdag er der normalt kamptræning, men Emil har valgt at lægge selve sin fejring der, og invitere forælder + svigerforældre (ja, og mig) på Bones, så det bliver lækkert. Desværre skipper vi så kamptræning, men hvad, jeg skal jo heller ikke til Sverige og kæmpe i weekenden. Til gengæld skal jeg til Herning (opstillet i 3 kamp-puljer ) i næste uge... Ja, og i weekenden har jeg fået sneget mig til en plads ved Odense Bloggertræffet, wuhuu! Der var lige et afbud fra en af de andre, så det var lækkert for mig Jeg glæder mig helt vildt...

Apropos, så har jo jo en kage i ovnen, som burde være færdig... nu...
Udgivet tirsdag d. 17. September 2013
2 kommentarer og 2146 visninger

Hverdagsliv LifeUpdate

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 17 September 2013 21:22

Tillykke med ham, håber i får nogle dejlige dage..

Super at du kommer til træffet.. glæder mig til at møde dig..

GGravatar Gulde 18 September 2013 23:35

Jo tak, og i lige måde

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie