Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Empties fra april - Skønheds skrald med anbefalinger

Der var virkelig ikke ret meget... og en af produkterne var faktisk noget jeg havde smidt ud engang før, eller troede jeg havde (hmmm) som åbenbart havde fundet et smuthuld til at blive. Men nu dør den! For sure! Jeg var til gengæld glad for at komme igennem den anden flaske lotion, som jeg var begyndt at bekymre mig for holdbarheden af

Fruttini Body Lotion - Ginger Passionfruit, GOSH Eye Shadow Pencil (water ressistant) - Polar

Fruttini Body Lotion - Ginger Passionfruit
Jeg elskede duften af den her, og skal helt sikkert have en tube mere (pga. duften... selvom den indeholder parabener og alt muligt), hvis jeg kommer forbi igen - eller finder noget tilsvarende. Jeg troede faktisk jeg havde fundet det i Palmolive's passionsfrugt shower sæbe, men den viste sig at være basseret på passions-blomsterne, ikke frugten, og blomsten har en helt anden (for mig allergi fremprovokerende) duft. The Body Shop har også en passions frugt shower gel, og den er også lækker, men mangler det krydrede fra ingefæren. EMPTY

GOSH Eye Shadow Pencil (water ressistant) - Polar
Skal jeg starte med at indrømme at den er helt tilbage fra min efterskoletid... 2006, yup, looong time. Jeg kunne rigtig godt lide hvid øjnskygge dengang (det kan jeg i øvrigt stadig godt), og den her var billigt på tilbud til en 10'er eller sådan noget. Men den var et værre bøvl, for som i måske kan se, er den enorm. Størrelse XL indenfor blyanter, hvis du tæller normale blyanter som... well, normal, og fede jumbo blyanter som børne-farveblyanter eller de tykke eyelinere fra Maybeline (scandal-eyes)... muligvis også som . Min pointe, det var herre svært at finde en blyant-spidser der passede. Nu har jeg 3 i overskud -_-" Farven på skyggen er næsten ikke synlig, og er mest bare en satin-effect når der er lys på. Desuden samler den sig meget i "creasen", altså den der linje hvor øjnlåget lukker sammen. Jeg kunne nogenlunde godt lide den dengang - men kommer naturligvis aldrig til at bruge denne igen... og kommer heller ikke til at købe noget tilsvarende (selv ikke hvis sådan et produkt stadig fandtes). EXPIRE

Serien Empties, Outs & Expires er inspireret af en af mine favorit beauty-bloggere Celina (Fabels in fashions) , selvom mange laver noget lignende i dag. Hav i tankerne at jeg har kvalifikationer indenfor makeup og skønhed, jeg er blot almindelig bruger der deler mine erfaringer.
Udgivet torsdag d. 12. Juni 2014
2632 visninger

Empties Review Beauty NonSponsor

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie