Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Empties fra Februar - Skønheds skrald med anbefalinger

Der var ikke som sådan nogle tomme produkter i februar... udover lakken (ps. vi er lige ved at være up to date igen ). Til gengæld var der en del jeg skulle tage mig sammen til at få fjernet... som de farlige varme-creamer fx. Og den gamle læbepomade. Kender i det? Man ved det ikke virker, men man har alligevel ikke gjort noget ved det, af hvem ved hvilken årsag. Eller er det kun mig? ^^"

Matas Læbepomade m. Honning og mælkeprotein, Sally Hansen Insta Dry Anti-Chip Top Coat, Tiger Balsam og anden varmecream


Matas Læbepomade - Honning og mælkeprotein
Den ser ret klam ud, men den har også langt mange gange i en lomme... og har været væk en periode, og blev fundet og, ja, nu ryger den ud. Den er også næsten tom i øvrigt (jeg vil tælle den som tom), så, ja... Jeg ved ikke helt hvad jeg skal synes om den længere. Det er min anden tube-pind-ting, og den første var jeg rigtig glad for, men efter rigtigt dårlige oplevelser med Matas løbebalsam (tube-cream-form), ved jeg ikke om denne blot beskytter læberne, eller også ødelægger den naturlige fugtbalance og derved gør læberne til pomade-junkier... Jeg har dog ikke oplevet den samme form for ødelæggelse, så jeg satser på at de har forskellige ingredienser, og jeg bare ikke fungere med balsammen fordi den evt. er vandbaseret eller sådan noget mystisk stads. Kunne jeg så finde på at købe den igen? Måske... måske ikke... jeg tror det dog ikke umiddelbart. EMTPY

Sally Hansen Insta Dry Anti-Chip Top Coat
Tørrer indenfor 30 sekunder, virkelig effektiv, giver en smuk overflade, holder længe og fungere rigtig godt med nail art, hvor den har før vundet i test, som den top-lak der tværer mindst i streger og mønstre af forskellige lakker. Kort sagt jeg elsker den! Men Murphy's lov for kvinder siger, at når man endelig finder et produkter der fungere, så vil det udgå. Så sandt, så sandt, så der bliver desværre ingen genkøb. Sally Hansen har vist lavet en ny hurtig-tørende diamandt skinnende et eller andet variant i stedet, men om den virker lige så godt skal ikke kunne siges EMPTY

Militærets varmecream...
Jeg kan ikke huske hvad mærke det er længere eftersom der gik hul på tuben og jeg deporterede resten ned i en matas-rejsebeholder. Det skulle eftersigende være det samme som det de bruger i mili. Men efter at have oplevet en hudirritation der gjorde alle berørte områder knald røde (mens resten af huden forblev... i ved, hudfarvet), tør jeg ikke rører det mere... Det virkede ellers ganske effektivt, men jeg siger jer, man kunne se rene streger af farveskift. Det var voldsomt... OUT!!

Tiger Balsam x2
Efter episoden med mili-varme-creamen testede jeg Tiger Balsom igen, som jeg tidligere har været bruger af. Desværre med det resultat at jeg ikke længere kan tåle det heller. Røde hævede reaktioner... Igen, smadder ærgerligt, for det virker meget effektivt, men lugter desværre også derefter, hvilket er synd for mine karate-holdkammerater... Så må jeg æde den ekstra opvarmning af mine fodled som det kræver i det kølige vejr, dumme hypermobilitet. OUT

Serien Empties, Outs & Expires er inspireret af en af mine favorit beauty-bloggere Celina (Fabels in fashions) , selvom mange laver noget lignende i dag. Hav i tankerne at jeg har kvalifikationer indenfor makeup og skønhed, jeg er blot almindelig bruger der deler mine erfaringer.
Udgivet lørdag d. 29. Marts 2014
1 kommentar og 3383 visninger

Empties Review Beauty NonSponsor

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 30 Marts 2014 01:46

Jeg synes selv at jeg er ret god til at smide ud hvis jeg har noget som ikke virker eller jeg ved jeg alligevel aldrig får brugt.. Hmm.. hænger måske lidt sammen med at jeg stort selv oftest køber ting jeg kender i forvejen.. Jeg er nok lidt tryghedsnarkoman.. Hvorfor købe et andet mærke, hvis man er glad for det man plejer..

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie