Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Empties fra maj - Skønheds skrald med anbefalinger

Endnu engang var der godt nok ikke mange produkter der blev tomme. 2 gange body-wash var hvad det blev til - men lidt har vel også ret

Palmolive Naturals with Honney & Moisturising Milk, Nivea Double Effect Shower & Shave

Palmolive Naturals with Honney & Moisturising Milk
Elsker den. Har været igennem mange flasker. Køber den helt sikkert igen. Punktum EMPTY

Nivea Double Effect Shower & Shave
Idéen er god. Og det virker da også - men jeg ved ikke om det ville være mere effektivt end en almindelig shower. Jeg tror at forskellen på denne og en "almindelig" body wash er at sæben her er meget "fed" / "tyk" i det, og derfor bliver mere hængende til at hjælpe skraberen til at glide. Desuden virker den også som en meget fugt-givende (vel i stilen med In Shower body lotion?), og fugt (eller mangel på) er så vidt jeg har forstået, en af problem-mulighederne ved barbering. Den virker, ja, men jeg ikke sikker på om enhver sæbe ikke også ville gøre det, så det eneste specielle ved denne egentlig er at man har valgt at skrive det på flasken. Men, som sagt, det fungere, den virker dejligt fugt-givende (i hvert fald ikke det omvendte) og mild, og det var lækket. Jeg ved ikke om jeg køber den igen... måske... det kommer nok an på prisen EMPTY

Serien Empties, Outs & Expires er inspireret af en af mine favorit beauty-bloggere Celina (Fabels in fashions) , selvom mange laver noget lignende i dag. Hav i tankerne at jeg har kvalifikationer indenfor makeup og skønhed, jeg er blot almindelig bruger der deler mine erfaringer.
Udgivet torsdag d. 19. Juni 2014
3625 visninger

Empties Review Beauty

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie