Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Empties fra marts - Skønheds skrald med anbefalinger

TRESemmé - Naturals - Nourishing moisture conditioner, Palmolive Naturals - Bath milk with Passion flower & Moisturising milk, Pantene PRO-V - Feines Haar 2in1 Volumen Pur Shampoo & Pflegespülung, Fruttini Cherry Vanilla Body Lotion, Shangri-La Deo roll-on - Summertime, The Color Workshop Mascara


TRESemmé - Naturals - Nourishing moisture conditioner
Silikonefri, (tilsætnings) farvefri balsam baseret på økologisk aloevera og avocado olie der giver 10 gange stærkere hår skriver de. Jeg synes nu også den virkede udemærket, men jeg ved ikke om jeg synes den har været bedre end andre balsammer jeg har prøvet. Men i hvert fald ikke ringere EMPTY

Palmolive Naturals - Bath milk with Passion flower & Moisturising milk
Da jeg købte den, troede jeg det var passions frugt og ikke blomster der var brugt, så jeg brød mig ikke ret meget om duften. Den er meget blomstret og knap så passions-agtig (jeg har en creame med den duft, som denne skulle passe til, men de fungerede ikke rigtigt sammen). Dertil var det under tiden med min hjerteaflæser, hvor jeg udviklede nogle meget ubehagelige sår under klistermærkerne, og skal vi bare sige at jeg ikke vil anbefale at dette kommer i nærheden af den slags - for hold fast hvor det svier. Så denne palmolive må siges at være noget af en skuffelse! Ikke en genkøber fra min side. Det sagt holder jeg stadig af varianten med mælk og honning, ahh EMPTY

Pantene PRO-V - Feines Haar 2in1 Volumen Pur Shampoo & Pflegespülung
Købt billigt i Outlet, deraf det fremmede sprog. Jeg brugte den blot som shampoo, og det var den fint til. Men volumen? Ikke noget jeg har bemærket, nej... Formålet var nu også bare shampoo, og det var den som nævnt fin nok til. EMPTY

Fruttini Cherry Vanilla Body Lotion
Den giver fin mild fugt og dufter rigtigt lækkert. Der står desuden at der er mandel olie og vitamin E og kirsebær-ekstrakt i, så det lyder fint, men jeg har på fornemmeren at der er mindst lige så mange knap så gode ingredienser i (masser af parbener fx) men til prisen og med duften var den lækker Købt på studieturen til Berlin Jeg har en flaske/tube til i en anden duft, og kunne godt finde på at skaffe noget lignende igen, trods de "usunde" ingredienser ^^" EMPTY

Shangri-La Deo roll-on - Summertime
Og jeg som ellers havde afskrevet roll-ons efter den sidste jeg havde (som barn) der var elendig og klistret. Denne var rigtig lækker i duften, og virker fint. Jeg er dog stadig personligt mere til cream (denne var en julegave), da jeg hader det med ikke at vide hvor meget der er i og sådan. Når jeg ryster flasken er der vist stadig mere i (lyder det til), men den har for længst passeret holdbarheden, hvis man skal regne med emballagen, så nu tager jeg mig sammen og skifter den ud ^^" EXPIRE

The Color Workshop Mascara
Som jeg nævnte sidste indlæg, var det faktisk lidt irriterende at den virkede fint, når den nu er så billig. En af de der oplevelser hvor man må overveje hvad der har gjort de dyere produkter dyrere... kvalitet? Velfærd? Reklamer... Nå men mascaraen er i al fald nu, da jeg ikke har det godt med at smide det på øjnene længere :S OUT/EXPIRE

Serien Empties, Outs & Expires er inspireret af en af mine favorit beauty-bloggere Celina (Fabels in fashions) , selvom mange laver noget lignende i dag. Hav i tankerne at jeg har kvalifikationer indenfor makeup og skønhed, jeg er blot almindelig bruger der deler mine erfaringer.
Udgivet torsdag d. 05. Juni 2014
3162 visninger

Empties Review Beauty NonSponsor

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie