Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

En app, to aber... mine aber

Noget der hidtil har irriteret mig meget, ligesom med alt anden bevægelse mod "du må kun være med hvis du har smartphone", er det her med aber. Eller som det staves apps. Der skal åbenbaret være en abe for alt - for i vores fordanskede sprog bliver det nemlig udtal som "ab(e)", og ikke "app". Der er sågar sådan, at når du skal ind på en ganske almindelig hjemmeside, så skal du have en abe til det.

Men nu har jeg jo også fået smartphone. Og dertil mit helt eget kuld aber.

Blandt dem jeg ind til videre selv har hentet er følgende:
* Dropbox - selvom jeg ikke helt ved hvordan den skal/kan bruges der endnu
* JED - Japans (offline) ordbog :3
* Instagram - Ved ikke hvad der er, men det lød hyggeligt ^^
* Twitter

Blandt dem der var der i forvejen har jeg hidtil kun benyttet:
* Facebook
* Youtube (kortvarigt)
* Kontaktbog *big time!* Hulens til bøvl den er
* Kalender - kan måske godt komme til at elske den, særligt agendaen, men er ikke helt vild med dag/uge/måned visningen, de er lidt forvirrende, og ville gerne bare have den til at starte med måned altid.

Er der en abe jeg mangler?
Udgivet onsdag d. 13. Juni 2012
1 kommentar og 1889 visninger

Kommentarer

IGravatar Ilhja 13 Juni 2012 13:43

Har godt nok kun en ipad så det er ikke sikkert alle mine kan fåes til smartphones(selvom jeg tror de fleste er lavet sådan.)

Jeg bruger eboks, goodreads, manga storm, fribi(sådan noget find gratis brugte ting), skype og rejseplanen. Det er alle ting som man ikke skal betale for.
Bruger spotify men det skal man betale for at bruge på enheder som smartphones og tablets

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie