Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

En dag uden Linda

Jeg er faktisk lidt stolt... og ikke bare over de tre 10-taller jeg fik tilbage i skolen i dag (i hhv. tysk bøjnings prøve, tysk tekstoversættelses prøve og biologirapport). Nej, tro det eller lad være, men fra jeg fik fri kl. 11:15 og til nu, har jeg overhovedet ikke tændt Linda (min pc). Det er en rekkort!! Og hvad værre er, jeg fik et rengørings og oprydtnings flip, så nu ligner mit værelse... ja... ikke mit værelse Men ellers var det jo skøønt vejr i dag Har vaddet rundt i nedderdel (første gang i år) og alt muligt... luftet hunden, Valde, luget mælkebøtter væk fra hinbærbuskene (for at fodre dem til kaninerne), luftet Tiger og... slappet af med at lave ikke noget ^^ Det var faktisk helt rart
Udgivet torsdag d. 30. April 2009
1573 visninger

Valde Hverdagsliv Pets

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie