Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

En hel liter is til Gulde

AvatarHåhå! Spørg lige om Gulde kan fråde en hel liter is selv? Det er jeg desværre bange for at hun ikke kan, men hun skal i hvert fald gøre et bravt forsøg Det er nææsten ved at være perfekt som 'plaster på såret' over den enorme fornærmelse jeg blev udsat for, da jeg kom hjem fra Emil i dag. Min mor og mine søskene sad og smovsede i MC'D mad... til dem selv... Og havde nogen overhovedet så meget som ofret en tanke på lille mig? NEEJ! Hvor venligt af dem...
Og jeg som ellers lige havde siddet i bilen og undret mig med Emil over hvad vi mon hver især skulle have at spise. Jeg fik da i det mindste klar besked for mit eget vedkommende: Ikke noget! Tsk! Hehe, men min mor blev så flov at hun sendte mig over i kiosken efter mad og dessert til mig, så jeg måtte vælge lige hvad jeg ville for hendes regning Det blev kebbabmix og en hel liter is Men sjovt nok var min portion mad faktisk billigere end hvad de havde (hver især) havde fået fra MC'D. Så jeg kan med god samvittighed forsøge at fråde hele denne liter is - for mig selv
Udgivet søndag d. 15. Marts 2009
6 kommentarer og 1570 visninger

ThisOnceHadAnAvatar

Kommentarer

AGravatar Altair 15 Marts 2009 22:00

Hold da op mand, Gulde! Det var meget is at spise. Pas nu på du ikke får forfrysninger!

sGravatar sabrina 16 Marts 2009 10:14

Hejsa,
Har du lyst til at linke?

GGravatar GiZmo 16 Marts 2009 12:30

Ja.. Nu må det vist være min tur til at kigge rundt imellem mine linkpartnere for at tjekke hvordan status er.. Har set en masse sider er lukket eller holder pause så det er på tide at få rykket lidt rundt på det hele..
Sider der er lukket bliver automatisk fjernet og sider der er på pause kommer ned på “pause”status (hvis der altså stadig er et link at finde på siden).. Resten af jer.. Jah.. I bliver på listen.. (;
Jeg kan så se at du ikke linker tilbage, så vil høre om du stadig er interesseret eller om jeg skal slette dit link med det samme?

AGravatar Altair 16 Marts 2009 18:30

Det er lige så meget af et isbjerg der er under vand, så den 1/7 du havde tilbage, er det der flyder over vande. Undskyld, men de tal mindede mig om hvordan isbjerge flyder.
Hvordan har maven det? Det er faktisk et svært dilemma, hvad gjorde de. I mit tilfælde, tror jeg, at jeg lige ville have lidt plads til kagen. Kage er godt!

Mange tak. Jeg skal nok forsøge, men jeg tror ikke jeg vil nå det. Du kan godt nå det. Du har trods alt længere tid end mig. Når man bliver 20, er man ikke længere teenager, og derfor voksen. Og gammel.

Mange tak, Gulde! ^^,

GGravatar GiZmo 16 Marts 2009 19:23

Super.. sætter dig op på din plads igen.. hehe..

IGravatar Ilhja 16 Marts 2009 20:33

Ej du kræver at jeg kan regne for at skrive -.-'

Ej hvor træls af din mor men lækker nok med kebbabmix, du gør mig helt junksulten!
Men det er klart bedre end mcdonnals mad, det smager ikke særlig godt!

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie