Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

En lille opdate

Gammel avatarHey derude, her kommer lige en lille opdate fra hende den lade. Læseferien er for alvor sat i gang nu hvor jeg er færdig med både skriftlig dansk og engelsk. Jeg har selv en god fornemmelse med det jeg fik afleveret, men jeg ved at jeg ikke helt kan stole på det. Det snyder mig nemlig i engelsk, for jeg ender altid med at være tilfreds med hvad jeg aflevere, og får alligevel en rød (meget rettet) stil tilbage med et 'fint' 2-tal på his jeg er heldig -.-"

Men jeg har udnyttet denne første dag til at samle energi og kræfter til de andre (skal først op i skriftlig matematik på mandag). Med andre ord har jeg så godt som ikke lavet en skid i dag Det vil sige, noget har jeg alligevel lavet - jeg har ryttet op i hjemmeside-mappen, og er nu næsten færdig med at slette det gamle bras. Dertil kommer, at jeg (efter mangen efterspørgsel) endelig har taget mig sammen til at sætte en 'gæstebog' op - versegod Det lader til at forvirre folk, når de ikke kan finde sådan en, hehe. Men den kan nu findes under kontakt, sammen med kommentarsystemet, dit eller dat og ask and answer.

Der vil dog snart komme endnu en i form at en "Skal vi linke?" form, da jeg tror det vil gøre det nemmere for folk. Og jeg regner desuden også at smide mine 'reklametilbud' (altså jeres muligheder for at reklamere her på siden) ind under kontakt, i håb om at det vil kunne holde notesbogen fri for den slags (selv om jeg ikke er sikker på det vil virke).

Nå, men lidt har jeg da alligevel fået lavet ^^
Udgivet torsdag d. 04. Juni 2009
4 kommentarer og 2159 visninger

ThisOnceHadAnAvatar

Kommentarer

RGravatar Rikke 04 Juni 2009 20:51

Hej deltager =)

Så er afstemningerne i mds. konkurrencer endelig sat op, så skynd dig ind og stem =)

Denne omgang af mds.konkurrencer er den sidste - tilgengæld fortsætter årets og vinderen i denne omgang bliver automatisk deltager i årets konkurrencer som lovet =)!

Held og lykke =)

Rikke
Rikkesverden.dk

IGravatar Ilhja 05 Juni 2009 10:17

Heldig med dansk. Det er sjovt nok altid det jeg havde svært med ved dansk.
Træls med engelsk, håber du fornemmelse holder bare lidt stik så^^

Tror du har glemt det sidste af din sætning i bloggen, og nu tror...

GGravatar Gulde 05 Juni 2009 10:53

Hehe, hov ja, aner faktisk ikke lige hvad jeg var igang med at skrive der, så har bare lige slettet det igen

IGravatar Ilhja 05 Juni 2009 11:49

Jeg kunne heller ikke lige regne det ud

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie