Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

En realistisk drøm? Blot mere forvirrende!

Jeg har jo ikke skrevet et stykke tid, og så fik jeg bare pludselig lyst. Lejligheden er måske ikke den beste, men jeg vil da benytte mig af denne pludselige skrivetrang til at beskrive en drøm jeg havde for et stykke tid siden. Det sjove var, at drømmen var fuldkommen realistisk, hvilket blot får den til at fremstå endnu mere forvirrende.

Lad os starte med den sidste del af drømmen, for jeg tror ikke kronologien er vigtig, da jeg ikke rigtig synes delene passer sammen, og dels er det jo også det af drømmen jeg husker bedst.

Jeg husker, at jeg sad i en bil, men på passagersædet. Bag rettet sad en af mine venner, eller nok nærmere kammerater, for det var ikke en af mine bedste venner, men stadig en jeg kendte nogenlunde. Muligvis Jesper fra min klasse, og spørg mig ikke hvorfor ^^" Nå, men han kører altså bilen, og for at sige det pænt så kører han som en brækket arm. Eller også føles det bare sådan, fordi farten er så stor, og vejen er meget smal. Den bugter sig, op og ned og i store buer, ligesom en forlystelse, og "væggene" for vejen er høje skrænter, bræddestabler og musten. Vi suser af sted, med en fart der gør, at jeg føler mig meget truet og frygter at vi vil kollidere med en af kanterne når som helst det kan være!

Den forrige del af drømmen foregår i en butik - noget der minder lidt om en Matas, og i hvert fald sælger forskellige kosmetik produkter. Sagt med andre ord, er jeg ude at shoppe, hvilket jo er lidt usandsynligt da jeg ingen penge har Men som jeg går rundt i butikken får jeg øje på et tilbud jeg ikke kan modstå: et sæt med to pensler, to andre redskaber som jeg ikke husker hvad var, og en foundation. Jeg er helt vild og vil straks købe den, men damen foreslår et andet sæt, som er billigere og fra Clinique (usansynligt at dette mærke er billigere). Jeg vælger i sidste ende alligevel den jeg havde valgt i første omgang og køber den med et par længselsfulde blikke på den anden taske. Kan i forestille mig hvor skuffet jeg blev da jeg senere vågnede helt, og det gik op for mig at jeg i virkeligheden intet havde køb

Den næste, altså tidligere drøm, foregår på mit værelse (som på ingen måde ligner mit rigtige værelse, men i drømmen var det der jeg "boede"), hvor jeg går og rydder op på alle mine ting. Specielt skabet fanger min opmærksomhed, idet der er lavet en mindre indhegning i hjørnet af skabets bund, for at dæmme op for det lego jeg havde. Og der var meget, hehe

Den forrige drøm er endnu mere tåget, faktisk husker jeg kun noget med at være til fest i et forsamlingshus - familiefest nærmere bestemt, men jeg husker ikke meget andet fra festen, end at jeg og nogle andre deltagere gik over i et andet rum, lege rum, hvor de byggede huler af puder og træplader. Det var det der mindede mig om "mit værelse", så drømmen gik glidende over i en drøm i mit værelse...

Det er lidt mærkeligt at tænke på, at drømme først rigtigt begynder at forvirre mig når de er så realistiske og virkelighedstro som specielt det første to jeg havde den nat...
Udgivet mandag d. 19. April 2010
2072 visninger

Dreams DreamDiary

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie