Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

En sang der luller mig i søvn - Song Challenge #10

Der er ikke som sådan musik der får mig til at falde i søvn. Hvis jeg falder i søvn, gør jeg det uanset hvad musik det er, for hvis jeg lytter til musikken falder jeg ikke i søvn. Det sagt, har jeg dog en playliste af musik jeg holder af at sætte på, hvis jeg fx. er hjemmefra (på karate-tur) og der er uro omkring mig. Så kan jeg lukke af til den.

Et lidt sjovt eksempel fra listen, er Silence (Sanctuary Mix), der er et remix af originalen Silence fra Delerium. Jeg hørte den første gang på en hjemmeside med en Harry Potter inspireret RPG skole af Beauxbatons Academy of Magic, hvor den spillede i baggrunden. Jeg blev straks forelsket i den. Da jeg spillede den for mig bror (however), faldt han i søvnSong Challenge #10 A song that makes you fall asleep
Udgivet mandag d. 10. Marts 2014
1 kommentar og 792 visninger

SongChallenge Music Challenge

Kommentarer

KGravatar Kathrine 10 Marts 2014 12:41

Ja ikke? Jeg er ikke sart, men virkelig - små vingede væsner skal holde sig ude af mit mel!

Plus det jo hjælper på ordnen. og vinder vi alle så ikke?

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie