Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

En sang jeg husker fra et særligt event - Song Challenge #7

Denne var virkelig en svær en. I min tid som korsanger har jeg fået SÅ MANGE sange ind, som minder mig om det helt specielle event de var udvalgt eller ligefrem skrevet til. Jeg har været til 2-3 Harry Potter kor-dags events, med sangkompendier af Harry Potter inspirerede sange til lejligheden, som eksempelvis Harry Potter Rap (i min optik den fedeste derfra).

Jeg har været på korlejr på Hanst Holm lejrn 3 år, 2 år med specielt skrevne sange baseret på David og Goliat det ene år, og Jens Lyn det andet... og det sidste år med udvalgte Gospel Sange. Jeg har også været til andre kor-dage, en af gange med en blanding af udvalgte sange (Indianer, Når Ulvene Hyler, Føl Hvordan Dit Liv Bli'r Fyldt fra løvernes Konge, sangen fra cola rekalmen) og hvad jeg gætter på var skrevet til lejligheden (Computer Rap)...

Jeg har også været til events, hvor der blot var en enkelt sang skrevet dertil, som fx. Korpslejersangen 2005 fra spejder korps lejren, GuldborgsundLejren 2005.

Desuden har jeg 2 musicals fra Søndbjerg Efterskole på bagen - også begge med specielt skrevne sange. Og ingen af dem er jo nemme at dele med jer? (Med undtagelse af de få ikke-skrevne-men-udvalgte).

Efter at have brainstormet grundet kom jeg dog frem til en enkelt knap så ukendt sang, Danmarks drenge, som minder mig om Vemb Kræmmermarked på et helt særligt år, hvor mig og min bestie Tanja skrålede stemmerne af led, hver gang denne sang kom på - og det gjorde den tit det år, hint hintSong Challenge #7 A song that reminds you of a certain event
Udgivet fredag d. 07. Marts 2014
892 visninger

SongChallenge Music Challenge

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie