Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

En sang jeg ikke bryder mig så meget om mere - Song Challenge #16

En sang jeg har elsket, men nu hader? Den var værre, for jeg holder som regel fast i mine favoritter, omend ikke altid lige intenst. I perioder kan jeg fx. hører den samme sang om og om igen (repeat), mens jeg i andre perioder kan mærke jeg har behov for lidt afveksling. Så lad os i stedet kalde det, en sang jeg ikke længere bryder mig så meget om... Et eksempel er fx. Dub I Dub fra Me & My, som jeg engang knus-elskede (min første musikalske kærlighed, der fik mig til at ønske at eje en CD), men ikke hører nær så pasionere mere.. det er faktisk sjældent jeg hører den i det hele taget...Song Challenge #16 A song that you used to love but now hate
Udgivet søndag d. 16. Marts 2014
1440 visninger

SongChallenge Music Challenge

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie