Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

En sang jeg selv kan spille - Song Challenge #26

Jeg kan/kunne en del sange på klaver. Efter 8 års undervisning har jeg lært en del. En af de første jeg lærte selv at spille var Another Day In Paradise... altså, hvis vi springer over "Lille Peter Edderkop"-stadiet. En af dem jeg spiller rimeligt tit er One Of Us fra Joan Osborne, Canon in D, When you say nothing at all med Ronan Keating. Og så en hulens masse disney sange. Åh, men der er altid så mange man gerne vil lærer - godt der er mange muligheder når man kan læse noder og har lidt gehør. En af dem jeg er gladest for at kunne er Lugia's sang (Pokemon), og også den jeg helst med jer - den kan jeg nemlig på både klaver og guitar (fingerspil ala klaver) og blokfløjte, men den er ikke at finde på Spotify, så I får lige Canon-sangen ogsåSong Challenge #26 A song that you can play on an instrument
Udgivet onsdag d. 26. Marts 2014
1602 visninger

SongChallenge Music Challenge

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie