Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

En simpel applikation... troede jeg da

Gosh, hader når jeg løber ind i muren af: "eksistere ikke / endnu ikke opfundet". Alt jeg beder om er en abe (som i android app) som kan:

1) Importere en .txt fil (altså en plan text fil)
2) Omdanne den til et sæt q-kort/note kort (ikke med spørg svar, bare en linje tekst)
3) Mulighed for at slide frem og tilbage mellem kort
4) Evt. mulighed for at blande kort

Info skal gemmes i .txt filen, applikationen skal ikke kunne rette tekst, så det skal ikke være nødvendigt at eksportere filer igen!

Så ved jeg selvfølgelig godt, at så simpel en applikation er for meget at bede om, det er der jo ingen penge i -_-" Så jeg forsøgte i stedet at nøjes med at finde en der har noget lignende dette som ekstra funktion. Problemet er bare, at det er der ingen der har (mit krav om at opbevare info i plan text fil, og kun der, ikke konstant at skulle importere og eksportere), og dertil er alt der bare kommer i nærheden forfærdelig grimt!! Gah, er man da virkelig nød til at lave alting selv?
Udgivet torsdag d. 02. August 2012
1 kommentar og 942 visninger

Apps

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie