Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Episk drømme inspirerende - Share A Song #10

Jeg er i gået igang med en ny RPG karakter så i dag vil jeg dele med jer lidt musik fra min episke/drømme inspirerende musikliste - det matcher godt med fantasy genrenE.S. Posthumus - Nara, Audiomachine - Breath and Life, Two Steps From Hell - Clairvoyant, Two Steps From Hell - After the fall (Two Steps from Hell som anbefalet af Ilhja, jeg takker )
Udgivet mandag d. 17. November 2014
1 kommentar og 1746 visninger

ShareASong Music

Kommentarer

MRGravatar Michelle Pilgaard Rimme 17 November 2014 11:39

Uh god musik! Det tror jeg at jeg vil bruge lidt af frem over ^^! Og glæder mig til at læse hvad du får lavet

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie