Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Er det en flu'?

Forkølet igen...
Det tror jeg nu ikke. Faktisk er det nok bare endnu en forkølelse, komplet med ømt og stoppet hoved, øm hals, hoste og slim og træls mave... Åh ja, og manglende nattesøvn takket være hosten og snotten, som dog heldigvis ikle har holdt Emil vågen... Så vi tager den vist fra hjemmekontoret i dag. Suk. Jeg mærkede det godt begynde at røre på sig i går, men det havde bare været så godt om min skåne-indsats med at slappe af, frem for at ose ud for at løbe, havde givet pote. Men ja, ja da, så har jeg da i det mindste en undskyldning for at vise mine fine syge-chibbi, som jeg tegnede sidst jeg var syg.. var det i november det bare blev ved og ved?
Udgivet onsdag d. 04. Februar 2015
1678 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie